Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,555
Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

bir kaç ideal örnek ;D sonuncusu benim en sevdiğimdir. ;)

2008XS-02.jpg

67580_449432913873_618723873_5117126_6475270_n.jpg

61334_441840078873_618723873_4968954_7465230_n.jpg

Etiketler

renk kodları varsa alabilir miyim
tanpom için öne dogru açılabilen koruma demiri demiri yaptık 20 güne boya bitecek iç döşemelere sıra gelecek izalosyon için önerileri bekliyorum[attachment=1][attachment=2]

Görüntü023.jpg

Görüntü029.jpg

araç boyası zımpara ile kazınacak ama boyasız olan yerler direk macun tutar mı yoksa astar atılıp astarın üzerine mi macun atılıyor bilgisi olan var mı ? şimdiden teşekkürler...

abi hurdacıdaydı tampon kamyon içindi biz onu kese kese küçültük bu hale getirdik ama işe yarayan bir kaç parça kaldı istersen merkeze geldiğinde bir bak bir tane daha çıkabilir ....

tarık kolay gelsin
sürecin fotoğraf destekli paylaşımını bekliyorum

ata036' Alıntı:
abi bu ümit hayin kendine buldu tampon bize yo diyo bi dahaki gezide arabaları bırakıp ümiti batıralım çamura ;)
hain planlarınızı ögrendim tarık senin kırat batınca üstüne ben toprak atacagım karabatak gibi olacaksın ibrahim abi bile kurtaramayacak yaşasın kötülük...... ;D[attachment=1]
arabanın kaporta işleri bitince bütün dış aksesuar ve lambaları sıfırlayacagım

Görüntü035.jpg

görecez sen şu arabanı bir çıkarda kim kime toprak atacak o zaman belil olur yeni parçaların hayırlı olsun kardeş

Hele bi yollara çıksın beraber batıralım. Yalnız benim karaoğlan yorulmuş biraz dinlenecek. Fren merkezlerini söküp Ankara ya gönderecem. Gelinceye kadar yatacak karaoğlan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR