Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 365
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,536
Ynt: Iğdır 2. Land Rover Defenderi Topluyor (HUNTER)

[attachment=1][attachment=2]

Görüntü084.jpg

Görüntü085.jpg

Etiketler

abi bende bir an önce bitmesini istiyorum ama usta çok ince işçilik yapıyor bende abrediyorum allah razı olsun kendi arabası gibi ilgileniyor çıraklara dokundurtmuyor kendi ugraşıyor bu yüzden biraz geç olacak ama temiz bir iş olacak inşallah....

ares_teo' Alıntı:
abi bende bir an önce bitmesini istiyorum ama usta çok ince işçilik yapıyor bende abrediyorum allah razı olsun kendi arabası gibi ilgileniyor çıraklara dokundurtmuyor kendi ugraşıyor bu yüzden biraz geç olacak ama temiz bir iş olacak inşallah....

En güzeli kardeş istediğin gibi olsunda diğeri önemli değil. Varsın bikaç gün geç çıksın. Hayırlısı.
Hafta sonu varmıy dı bi etkinlik.

abi senin arabanın parçaları geldi mi yapalım bir etkinlik abi iki haftadır boş geçiyor bu hafta çıkalım daglara .....

ibrahim abi geldimi parçalar ? ya arkadaş bi kar yüzü görmedik bu sene ne olacak bizim sonumuz :D

Parçalar kargoda, nasip olursa pazar a çıkmış olur benim araba. Buyurun çıkalım Ağrı Dağına diyecektim ama İbrahim Abi başka yere götürecek. Çıkarız inşallah pazara.

Gürbüz25' Alıntı:
Parçalar kargoda, nasip olursa pazar a çıkmış olur benim araba. Buyurun çıkalım Ağrı Dağına diyecektim ama İbrahim Abi başka yere götürecek. Çıkarız inşallah pazara.

no problem ibrahim abi sen yeterki iste rotayı ağrı dağına çeviririz sen arabayı bitir gerisi kolay hep sen geldin bu pazarda biz geliriz ;)

ford servisinin baş ustası bahattin usta ve benim ihtiyar delikanlım ....

ibrahim abi senin arabayı gördüm bugün ustalar tamir ediyordu bitmiş sayılır abi nerdeyse pazar gün ne yapıyoruz abi....

ares_teo' Alıntı:
ibrahim abi senin arabayı gördüm bugün ustalar tamir ediyordu bitmiş sayılır abi nerdeyse pazar gün ne yapıyoruz abi....

Araba bitti Tarık aldı tamirden. Birazda Tarık tamir edecek, cam otomatikleri, tampon falan yapacak. ;D ;D ;D

Pazar günü çıkcaz bakalım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri