drankara
Kamp II
22.02.2022 tarihli gelişmelerden tekrar merhaba, Otokar sultan 145s city modeli aracın karavan dönüşümünde dolap kapakları en sonunda takıldı.. Önceden 10 adet sonrasında 10 adet daha basçek almıştım.. meğer 2. aldığım parlak metal görünümde basçekler ile ilk basçekler arasında boyut farkı varmıış.. 2. grup basçeklere göre cnc kesim bilgileri verilince ilk grup deliğe büyük geldi.. 2. gruptan da 1 adeti takarken fire verince ek 2. guptakilere benzer ebatlarda yeniden akşam basçek siparişi vermek zorunda kaldım.. haylide söylendim diyebilirim.. önceki aldığım 10 tane elimde kaldı..
2. süprizi elektrik dış grişine marin bağlantı aparatının boyutları tam olmayınca oldu.. aldığım marin giriş fişi daha etli çıktı.. zaten kaportaya takmadığım için arka kapıdan girişte içte yer alan dış elektrik grişini söküp normal 220 v ancak en azından 16a kaldırabilecek dış giriş takmaya karar verdim.. karavanı olan arkadaşlar dış elektrik giriş örneklerinin görsellerini paylaşırlarsa sevinirim..
22.02 2022 tarihli video aşağıda yeralmaktadır..
Video: https://youtu.be/cXxV-9xaRXc
2. süprizi elektrik dış grişine marin bağlantı aparatının boyutları tam olmayınca oldu.. aldığım marin giriş fişi daha etli çıktı.. zaten kaportaya takmadığım için arka kapıdan girişte içte yer alan dış elektrik grişini söküp normal 220 v ancak en azından 16a kaldırabilecek dış giriş takmaya karar verdim.. karavanı olan arkadaşlar dış elektrik giriş örneklerinin görsellerini paylaşırlarsa sevinirim..
22.02 2022 tarihli video aşağıda yeralmaktadır..