.
Panel sayısına takılmaları şaka olmalı ? Keşki gerekçesini de söyleselerdi.
Karavanlara özel bir yönetmelikleri olmadığına iddiaya girerim.
Bu görevi bakanlık nedense TSE’ye vermiş, onlar da kendi akıllarınca kontrol ediyor olmalılar. Almanya’da bu görev TÜV’e ait. TSE’nin denki DIN ise sadece endüstri standartlarını belirlemekle görevli.
Herneyse yanılmış olabilirim ama görebildiğim kadarıyla yangın durumu için karavanınızın her yönünde geçilebilecek çapta kapı veya açılabilen pencere şeklinde kaçış olanağı yoktu. Tahminim doğru ise (?) en azından ulaşması uygun bir yerde çekiç olanağını sorgulamalıydılar.
Peki gaz tüpünü, yerini, bağlantılarını ve ocağı kontrol ettiler mi ?
Bütün beklediklerini karavanını kendi yapan veya yaptıranlara bir dosya olarak sunmak görev anlayışlarından olmalıydı. Her yerden farklı ve egzotik şeyler duyduğumuzdan karavanlara özel yönetmelikleri olmadığını tahmin ediyorum.
Zaten karavanı bitirip arkasından planını çizdirmek de araya mühendis koymak da tam komedi. Uzaya falan çıkılacak değil ki..
Güle güle keyifle kullanın, tekerinize taş değmesin..
…
Diş hekimi Tanzer hanım çoktan emekli oldu sanırım ? Sınıf arkadaşım olur.