Hyosung Gv 250

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunus_459 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,203

Etiketler
Ynt: Hyosung Gv 250

Selamlar. Hyosung GV 250 Kore menşeli bir makinedir, motoru 90 derece V Motordur ve performans olarak Çin menşeli makinelere göre daha iyidir ve 90 derecelik V motora sahip olması nedeniyle vibrasyon yoktur. 130-140 km gibi süratlerde kullanılabilir. Ancak çok iyi araştırılıp alınmasını tavsiye ederim. Zira fiyat uygunluğuna aldanarak almış olduğunuz makine size yarı fiyatı kadar fatura çıkartabilir. Benim öncelikli tavsiyem cruiser bir makine alacaksanız biraz daha Japon motorlarına yönlenmenizdir. Hem uzun yol rahatlığı hem de arıza konusunun minimumda olması daha cazip hale getirmektedir. Ancak sağlam ve hatasız bir GV 250 sizi üzmeyebilir. Karar sizindir. Saygılar..

Gv250 2013 model 6 ay önce aldım. titreşim olayı sıfır noktasında, kalkışları gücü yerinde, ben bu motoru almadan önce tam 4 yıl araştırdım ve genelde japon motorlarla kıyasladım, japon markaların kalitesi ortada ama fiyatıda belli sıfara yakın ya daa biraz daha iyimser olursa temiz bir japon çok para tutuyor, bunun dışında 5 yaş altı japonlar var ama genelde gençlerim cruiser modellerin şekline karizmasına hasta kalarak bu makineleri almaları ve farklı bir amaç uğruna kullanmalarından dolayı yıpranmış oluyor. (cruiser hız motoru değildir, ). uygun fiyata sıfır olarak almayı düşünüyorsan ve büyük cc olmasını istemiyorsan şuanda sadece türkiyede değil dünyada iyi satış yapan bir markadaır, Amerikada en fazla satılan 250cc cruiser modellerindendir. bu arada hyusong G. kore firmasıdır ve Suziki motorunun parça tedarikçisidir, 50 yılın üzerinde motor ile ilgili faaliyetler yütrütmektedir. aldığın motora güzelce bakar ve hor kullanmazsan ömürlük motordur. birde arkadaşlar gv 250 yi hiç bilmeden kullanmadan olumsuz yorum yapan çin malları ile kıyaslayan arkadaşlarım; araştırmadan yada bu motor kullanıcısına sormadan sakıncalı ve yanıltyıcı yorumlardan kaçınalım. sözüm meclisten dışarı. ,

selamlar,

Hyosung GT sahibiyim.
Sıfır aldım ve 2 ayda 4bin km yol yaptım.

Hyosung Marka olarak ; fiyat / performans / tasarım / yakıt / kriterleriinin tümünde sınıfının en iyi bir kaç motorudur diyebilirim.
tek handikap; Fiyatının uygun olması ve kaliteli olması sebebiyle genelde yeni başlayanların ilk motoru olur. Acemi bir kullanıcı hor kullanmış mıdır onu düşünmek gerekir.

Yoksa Hyosung a saydığım kriterler ışığında tam not veriyorum.

2006 modeline sahibim. enjeksiyonluları ve karbratörlüleri ayrı değerlendirmek gerekiyor..

benim motorum karbratörlü ve 42 bin km de, arıza vermeme konusunda oldukça iddalidir :smiley: yakıtı 3.7-4.2 arasında değişiyor, kullanıma göre... parça kalitesi tatmin edici, gücü oldukça yerinde, şehir içinde kıvrak bir motor.

v motor sevenlere tavsiye ederim, tam bir keyif motoru...

Merhaba. Hysoung gv 250 için yurt dışından hysoungsource.com sitesinden ŞAHIS olarak parça sipariş edebilir miyim? Gümrük vs. problemleri olur mu? Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR