Husky Çadır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan heisenberg Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,955

heisenberg

Yeni Üye
Yer
Eskişehir
Arkadaşlar merhabalar,

Şöyle bir çadır var husky nin, nasıldır iyi midir, acil öğrenmem lazım, yardımcı olursanız sevinirim

http://www.evidea.com/husky-bizon-cadir-yesil-4-kisilik-BRK182/p/310680?gclid=CL6Eqe3Q58ACFVDKtAodKygAXw

Etiketler
husky

Ynt: Husky Çadır

Serhat Bey, sonuçta Husky`dir. Bana pahalı geldiğinden alamamıştım. Sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Rica ederim, 6000 üzeri 5 mevsim extreme çadırlara giriyor. Tabanı delmediğiniz sürece su almaz. O yüzden yeterli olacaktır, şimdiden hayırlı olsun :smiley: Tabi bu arada 4 kişilik çadır alıyorsunuz, umarım 4 kişi değilsinizdir :smiley: Malum biraz boşluk her zaman daha iyidir.

Klasik, büyük olsun seneye de giyersin mantığı benimki, almışken 4 kişilik olsun diyorum :smiley: Haklısınız kafa dinlemek için kalabalık olmamalı :smiley:

2 senedir Husky bizon 3 kullanıyorum. Yağmurda, rüzgarda, yazın sıkıntı yaratmadı. Hatta geçen hafta rüzgarda yırtılcak diye korktum sabah kalktım çadırda bir sıkıntı yoktu.
Sadece kendi kazıkları bana çok sağlam gelmediği için kazık yaptırdım onları kullanıyorum.

Sitede çadırın ölçülerine yer vermemişler siparişten önce bence teyit edin. Bizon da hem 3 var hem 4 var hangi model olduğu belli değil verdiğiniz linkte !

Ayrıca çadırda büyük alayım seneye giyerim mantığını çok tavsiye etmem. Soğuk havada çadırda tek kişi kalırsanız donarsınız. Kaç kişi kalmayı planlıyorsanız o ölçüye uygun çadır almanızı önenirim ekstra her boşluk geceyi daha soğuk geçirmenizi sağlar..

Teşekkürler bilgi için, başka sitelerde ölçülerine de baktım ölçüleri güzel bizon 4'ün ama haklısınız üşüme konusunda, bunu da düşünücem tekrardan gerçi tek başıma da nadir çıkarım o da soğuk havada olmaz gibi, neyse teşekkürler tekrardan..

Bizon 3 u iki yetişkin bir terier (kendi yatagi var) kullaniyoruz gayet ferah hatta yazin büyük bile geliyor. Kendi kullaniminiza göre fikir versin.

hocam bende hussky felen kullanıyorum.sıkıntı olmaz ama 3 kişi bile büyük kısaca kaç kişi gidecekseniz 1 ekleyin yeter.birde sahte çadırlara dikkat.husky avmeydanı diye bir site tarafından tr ye getiriliyor oraya bakın derim.saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR