Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 781
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,462

Etiketler

yavuz-çelikel' Alıntı:
Göktuğ iki arazi kutusunu birbirine bağlamanı tavsiye ederim.

çok incelemedim ama np205 zaten çok aşağıda duruyordu. Şaftları zaten sevmem. Ama birleştirmemiz 1 şaft iptal olacak 3 şaftın boyu değişecek. lastikleri takıp yükseltmeyi yapıp açılara bakacağız.. ama amerikan amerikan bilindik candan yakın hepsi. öpüp koklayasım geliyor. Mercedesten sonra ;D

Göktuğ Bey kolay gelsin ;

bu konuyu takip etmekte yarar görüyorum benimde dede den kalma memlekette bir ford 250 lim var zaman içerisinde off roadda tecrübe edindikçe onuda tamamen araziye sokmayı düşünüyorum bu link te paylaşılan bilgiler yararlı olucaktır iyi günler dilerim

sakıncası yoksa bir kaç resim eklemek isterim

185608_189739701048739_100000381309875_513931_2415662_n.jpg

16334_178561277337_640197337_2983333_5414774_n.jpg

184034_189737704382272_100000381309875_513891_6721501_n.jpg

iki taneden arka taraftakini normal pozisyonda , öndekini eksenel olarak 180 ila 270 derece kadar çevirerek bağla.Araba zaten uzun arazi kutusu yaklaşık 150 mm gelir, 40'da flanş eder en fazla 200 mm. araba zaten beşbuçuk metre, sorun olmaz.manyak bir arazisi olur, tren bile çeker.

yavuz-çelikel' Alıntı:
iki taneden arka taraftakini normal pozisyonda , öndekini eksenel olarak 180 ila 270 derece kadar çevirerek bağla.Araba zaten uzun arazi kutusu yaklaşık 150 mm gelir, 40'da flanş eder en fazla 200 mm. araba zaten beşbuçuk metre, sorun olmaz.manyak bir arazisi olur, tren bile çeker.

Yavuz abi arazi şanzımanını mı çevireyim anlamadım.. şanzımanı eksenel olarak döndürürsek ön şaft çaprazda kalmaz mı?

benim başımdada biri var 39 var aracında tutturdu 44 yapıcam diye hergün onun kavgasını veriyorum yaptırmamak için ;D ;D ;D

göktuğ öndekini çevirecen ters tarafa yatıracakasın. Arkadakinden öne uzatacaksın.Öndeki kutunun öne giden kısmını içinden iptal et. Sadece rediksiyonunu kullan öndekinin piriz direkt. iki çarpı low olacak. düz duvara çıkacaksın.

Hepimize hayırlı olsun...
Aslında ilk hedef 44 panzer lastigiydi ama 42 boggerlar dahada heyecanlandirdi bizi:smiley:

Yavuz bey teşekkürler fikir için, bence kesin yapılmalı....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR