Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 781
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 144,477

Etiketler

takip.. 10 numara düşünce valla..merakla yeni resimleri bekliyoruz..allah kolaylık versin..

yuzen_adam' Alıntı:
Hey maşallah.. 400ci motorun karbüratörü benim vitaranın motoru kadar ;D ;D ;D

;D big block dedikleri deli bir şey.. karbüratör 4 bare dediler ama 2 bare geldi üzerinde.. biraz sinir oldum..

cj5 ci' Alıntı:
318 mopar ve dana 60lar ne olacak?

318 mopar komple temizlenip boyanıyor. zaten bütün aksesuarları değişti. T19 ile birlikte duruyor. Vakit kalırsa hayatımızda MB bulup ona takma fikrim var.. ama ne zaman bilemeyiz..

DANA lar şimdik sigortamız. Unimog dingilleri olmazsa onları takarız. Fotoğraflarda ikinci planda kilo ile aldığımız 352 olarak tahmin ettiğimiz motor otomatik şanzıman ve kırık arazi şanzımanlı bir set var.. hepsi çalışsa 2 tane araç daha çıkar herhalde ;D

abi amerikan sitelerde bakıyorum mb lere v8 takmışlar geniş dana44ler super swamper boggerlar falan yapılsa güzel olur dursun bi kenarda motor zamanı gelince yaparsınız inşallah

Göktuğ bu difler u 406 sanırım.6,56 oran çıkar bunun içinden.Yani malın iyisi.
Karbüratör holley eski tip, Karburatör için bir tane elimde quadrajet var elimde temiz,adaptörle bağlaya bilirsin sanırım.Bak eğer olacak gibiyse hediyem olacak sana karbüratör.

hep aklıma takılırdı karpuzu nasıl yukarı alırlar diye , bunu görmemiştim , karpuz yukarda akslar açılı ve sabit süper alaman yapmış