Biraz ara veriyorum şimdilik ileriye doğru daha büyük bir araç alırızlimankalesi' Alıntı:160944083. nolu ilan dimi malum sitedeki? bu arada hasan niye satıyor?
Hasan kardeş alamadık senin arabayıHASAN_5434' Alıntı:Biraz ara veriyorum şimdilik ileriye doğru daha büyük bir araç alırız
lynx255' Alıntı:Gezilerin hepsi değil, yalnızca çok zor olanları ve bilinmedik yere yapılanları kapalı olacak. Tabi ki onları da burada konuşacağız ama Marmara Gezilerden ilan etmeyeceğiz. Yada peşin peşin şartları net olarak söyleyeceğiz. Donanım gerekleri vs. Yoksa diğer türlü olması mümkün değil. Kaldı ki; senin gibi bir arkadaşa kapımız her daim sonuna kadar da açıktır.
rider 76' Alıntı:Kafam net olmadigi icin yuzyuze konuşmak tercihim olur kisaca,
Jimmy dusunuyorum ben ama uygunmudur?
İsletme maliyeti nedir boole bir araci?
Yapili aracmi almak yoksa alip yapmakmi?
Vsvs
öncelikle Off Road u nasıl yapacaksınız bu araç seçiminde ve yapımında çok önemli
1 Hafif piknik tadında geziyim ufak tefek çamurdan geçeyim biraz kumsalda dolaşayım
2 Orta çok derin kanallara girmeyim derin sulardan geçmeyim çok dik iniş ve çıkış yapmıyayım
3 Sert Hudoff ile kar yagarken kılıçlıya gideyim
Jimny hafif olması sebebiyle çok cazip arazide gayet başarılı bizim grupta 4 tane var hepimiz memnunuz 1 depo benzin ile arazide 250 km yol yapabiliyorsunuz sert offroad için hazırlanan jimny sadece modifiyesi 17.000 tl ye çıkıyor
orta ofroad için yaklaşık 5-6 bin tl gibi
hafif içinde 4 lastik yeter zaten 1200 tl
tabi bu masrsfları azaltmakda yükseltmekde sizin elinizde .
rider 76' Alıntı:Kafam net olmadigi icin yuzyuze konuşmak tercihim olur kisaca,
Jimmy dusunuyorum ben ama uygunmudur?
İsletme maliyeti nedir boole bir araci?
Yapili aracmi almak yoksa alip yapmakmi?
Vsvs
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi