Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,083
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

Beyler zaten offroad sezonu kapandı arazi bundan sonra toz duman olacak Dinçerin dedigi gibi artık dügün dernek vs başlıyo aralarda fırsat buldukça piknik,kültür gezileri ,tekne turu gibi organizasyonlar yapabiliriz yazın toplanır denize gideriz vs.

Etiketler
Ayna mahrutiler ve lastikler fiyat ne olur toplamda? Ayrıca yolda rahat gitsin diye 205/70/15 michelin dueller lastik hediye edicem sana dinçer

Başkan 2 kişide bizi yaz.
Güzel ve bildik yer olabilir. Degistirsenizde bana uyar maksat
Bir arada olmak. Nasıl isterseniz olur. Ister hazır olur isterseniz getirilir bişeyler. Nasıl karar verirseniz.

alper soykan' Alıntı:
Ayna mahrutiler ve lastikler fiyat ne olur toplamda? Ayrıca yolda rahat gitsin diye 205/70/15 michelin dueller lastik hediye edicem sana dinçer

dinçer satmaz ,
ayna alacaklar ; çıkma otomatik vites orjinal ayna araştırın, otomatiklerin oranı düz vitesden düşük, (çünkü bizim şanzımanların oranları yüksek)

13,04,2014 Sabah 10:00 HUDOFF OFFROAD CLUB Aile ile kahvaltılı piknik organizasyonu katılımcı listesi

1 - Başkan
2 - Reis
3 - Ayberk
4 - Serkan abi
5 - Alper abi
6 - Gelmek isteyen listeye kendini eklesin.

Özetle yer mekan belli www.yansipiknik.com.tr buluşma noktasına ihtiyacımız yok mekanda her türlü hizmet mevcut herangi bişey getirmeye gerek yok .

alper soykan' Alıntı:
Dinçer yaw madem kullanmican senin ayna mahrutileri test için aliyim ben olur mu ? Sat yani bana ciddiyim. Kaça olur? Lastikleride satın alırım ayrıca

HASAN_5434' Alıntı:
Senin yolun açık olsun şimdiden biz her hafta çıksakta seni ayda bir görüyorduk zaten ama artık oda olmacak herhalde yapacak bir şey yok offroad bir gülü daha kaybetti demektir bu ;) ;)

Bu sene masraflardan çok fırsat bulamadık. Eğer bulabilmiş olsaydık daha çok projem vardı araba için. Açıkçası bu sene hem Atıl'a hem de bizim bineğe oldukça çok para harcadım. İşlerin de zayıf olduğunu düşünürsek, durup dinlenmeli biraz. Sonra inşAllah daha da yapılacak işler var. Bu nedenle araçtan herhangi bir şeyi sökmeyi, satmayı düşünmüyorum.
Bir diğer husus ise, Off Road'u falan bırakmadık henüz. ;D Dediğim gibi; her bulduğum fırsatta geleceğim ama yazları biraz bu şekilde geçiyor. Baştan söyleyeyim ki; sonradan her hafta farklı bir bahane sunuyor gibi anlaşılmasın.

Bir yazı daha yazacağım.. Az bekleyin..

freelander99' Alıntı:
yook bee ondan değil, gözden uzak , gönülden ırakk hesabıı
Bizde gözden ırak olan da, gönülden ırak olmaz. Biz dostlarımızı görmediğimizde unutmayız yalnızca özleriz.

lynx255' Alıntı:
Bizde gözden ırak olan da, gönülden ırak olmaz. Biz dostlarımızı görmediğimizde unutmayız yalnızca özleriz.

platonik takılmayalım be atıl kurt. varsa vardır, yoksa yoktur. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR