Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,081
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

kız babası' Alıntı:
Evet abi aile piknigi yapıcaz inşallah Ayberk bekar oldugundan komşunun kızıyla gelcekmiş
Anladım başkan iç işleri Bakanına bi danışmak lazım :smiley:

Etiketler

alper soykan' Alıntı:
Ayberki ben düşündüm bile niye 3 kişi geliyorum sanıyorsunuz :smiley:

yaaa ama hep tekil çalışıyosunuz, en az 4 seçenek isterim, çoktan seçmeli olsun

buu değil , bu da değil , bu hiç değil , beni anlamıyosunuz demek istiyorum :smiley:

Başkan buluşma saati 11.00 olsun kahvaltı yapalım bolca cay muhebbet akşam olmadan da döneriz benım 15:30 gibi çıkmam lazım çünkü hiçbirşey taşımaya götürmeye gerek yok bence kişi sayısını belirleyip güzel bi indirim yaptırıp gideriz

freelander99' Alıntı:
yaaa ama hep tekil çalışıyosunuz, en az 4 seçenek isterim, çoktan seçmeli olsun

buu değil , bu da değil , bu hiç değil , beni anlamıyosunuz demek istiyorum :smiley:
O ooo yandık bu kızda beğenmez şimdi :smiley:))

HASAN_5434' Alıntı:
Başkan buluşma saati 11.00 olsun kahvaltı yapalım bolca cay muhebbet akşam olmadan da döneriz benım 15:30 gibi çıkmam lazım çünkü hiçbirşey taşımaya götürmeye gerek yok bence kişi sayısını belirleyip güzel bi indirim yaptırıp gideriz

olur öyle yapalım 11 geç diilmi ?

Gezi programlarını en azından 2 haftada bir yapalım diye konuştuğumuzdan beri, her hafta geziye çıkıldı. ;D

Ben ki; o kadar kazağımdır (;D) ama yine de, bana bile ev problem olmaya başladı. Aileli yapılacak bir piknik, elbette belli bir süreliğine benzeri problemlerin üstesinden gelecektir fakat aylar öncesinden hazırlanmış programlarımızı erteleyemeyecektir. Bu yüzden katılamayacağım her gezi ve program için peşinen özür dilerim.

Kısacası, önümüzdeki bir kaç ay içerisinde yapmayı planladığımız programları da yazayım ki; yaşadığımız durum tam olarak anlaşılabilsin.
Birincisi bu hafta olmak üzere, en az 2 Bilecik ziyareti. 2 de onlar gelir desek, gitti 4 hafta sonu.
1 yada 2 Bursa ziyareti. Onlar gelmese de olur. Bir hafta da bura koy, etti 5 hafta sonu.
Ayrıca planlarda 2 hafta sonunu kapsayacak şekilde bir Tokat gezisi (ki bunu 3 yıldır ertelemekteyim) var. Etti 7 hafta sonu.
Mayıs'ın ilk haftası Çanakkale'de bulunmalıyız. 1 hafta da oraya, etti 8 hafta sonu.
Yaz boyunca 2 hafta bizimkiler kalsa, en azından bırakması ve alması desek ve arada da en azından 2 defa gidip geleceğimizi düşünsek en düşük hesapla 4 hafta sonu da oraya gider, etti 12 hafta sonu.
1 ay içinde Ankara'ya hayırlı olsun'a gitmem lazım, etti 13 hafta sonu.
Geniş planlarda Çorum gezisi var. Hadi onu Tokat gezisinde aradan çıkartabiliriz ama karşı ziyaretleri iptal edemeyiz. Misafiri evde bırakıp gelmenin de imkanı zaten olmaz.
Ayrıca Ordu'ya bekliyorlar. Amasya programı var yani var da var.
Neticede, kaba bir hesapla bile toplam gerekli hafta sonu 12-13'dür. Yaz dediğin, zaten Mayıs'ı da sayarsak 16 hafta sonu. Bize de kalan 3-4'tür. Buna rağmen elden geldiğince yaz programlarına katılmaya çalışacağım.
Anlayışınız için teşekkür eder, bir sonraki programda yeniden görüşebilmeyi en kalbi duygularımız ile cenab-ı haktan niyaz ederiz.. ;)

Dip not: Bunlar planlı olanlar. Yaz demek düğün dernek demek. Daha bol bol çağrılacağımız yer olacak. Daha pilava gideceğiz.

lynx255' Alıntı:
Gezi programlarını en azından 2 haftada bir yapalım diye konuştuğumuzdan beri, her hafta geziye çıkıldı. ;D

Ben ki; o kadar kazağımdır (;D) ama yine de, bana bile ev problem olmaya başladı. Aileli yapılacak bir piknik, elbette belli bir süreliğine benzeri problemlerin üstesinden gelecektir fakat aylar öncesinden hazırlanmış programlarımızı erteleyemeyecektir. Bu yüzden katılamayacağım her gezi ve program için peşinen özür dilerim.

Kısacası, önümüzdeki bir kaç ay içerisinde yapmayı planladığımız programları da yazayım ki; yaşadığımız durum tam olarak anlaşılabilsin.
Birincisi bu hafta olmak üzere, en az 2 Bilecik ziyareti. 2 de onlar gelir desek, gitti 4 hafta sonu.
1 yada 2 Bursa ziyareti. Onlar gelmese de olur. Bir hafta da bura koy, etti 5 hafta sonu.
Ayrıca planlarda 2 hafta sonunu kapsayacak şekilde bir Tokat gezisi (ki bunu 3 yıldır ertelemekteyim) var. Etti 7 hafta sonu.
Mayıs'ın ilk haftası Çanakkale'de bulunmalıyız. 1 hafta da oraya, etti 8 hafta sonu.
Yaz boyunca 2 hafta bizimkiler kalsa, en azından bırakması ve alması desek ve arada da en azından 2 defa gidip geleceğimizi düşünsek en düşük hesapla 4 hafta sonu da oraya gider, etti 12 hafta sonu.
1 ay içinde Ankara'ya hayırlı olsun'a gitmem lazım, etti 13 hafta sonu.
Geniş planlarda Çorum gezisi var. Hadi onu Tokat gezisinde aradan çıkartabiliriz ama karşı ziyaretleri iptal edemeyiz. Misafiri evde bırakıp gelmenin de imkanı zaten olmaz.
Ayrıca Ordu'ya bekliyorlar. Amasya programı var yani var da var.
Neticede, kaba bir hesapla bile toplam gerekli hafta sonu 12-13'dür. Yaz dediğin, zaten Mayıs'ı da sayarsak 16 hafta sonu. Bize de kalan 3-4'tür. Buna rağmen elden geldiğince yaz programlarına katılmaya çalışacağım.
Anlayışınız için teşekkür eder, bir sonraki programda yeniden görüşebilmeyi en kalbi duygularımız ile cenab-ı haktan niyaz ederiz.. ;)

Dip not: Bunlar planlı olanlar. Yaz demek düğün dernek demek. Daha bol bol çağrılacağımız yer olacak. Daha pilava gideceğiz.
Senin yolun açık olsun şimdiden biz her hafta çıksakta seni ayda bir görüyorduk zaten ama artık oda olmacak herhalde yapacak bir şey yok offroad bir gülü daha kaybetti demektir bu ;) ;)

Finçer yaw madem kullanmican senin ayna mahrutileri test için aliyim ben olur mu ? Sat yani bana ciddiyim. Kaça olur? Lastikleride satın alırım ayrıca

Yada Dinçer senle bu sezonluk araçları değişelim
Sen benim araçla gidecegin yerlere git bende hudoff'la birlikte gezilere katılayım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR