Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,094
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

lynx255' Alıntı:
Arkadaşlar, "Gider de gider" yazımı okumuş muydunuz?
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=100032
okudum ve hayran kaldım yazıya
eline sağlık offroad dünyası bundan daha iyi tarif edilemez

Etiketler

bide buna bakın derim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-offroad-donanimli-cok-temiz-jimny-150190355/detay/

lynx255' Alıntı:
Arkadaşlar, "Gider de gider" yazımı okumuş muydunuz?
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=100032

Yahu tekrar araba almaya karar vermiştim neredeyse vazgeçtim diyeceğim :smiley:
En iyisi benim binek araca 100 TL mazot atayim Kartepe Sapanca Maşukiye Kartalkaya Abant Tekirdağ Şarköy Keşan
Hayrabolu Malkara Uzunköprü Kofçaz Pınarhisar Vize Saray Edirne gezeyim :smiley:

bugun 4L siz arazi aracı olmayacağını öğrendim :smiley:
hasancığımı 2 kere çekerek kurtarmanın verdiği mutluluk : paha biçilmez

2.resim biraz bulanık :smiley: can havliye kaçarken bu kadarı mümkün oldu

Image1.jpg

Fotoğraf0093.jpg

Bu resimdekiler Hasan reis olamaz inanmam photoshop yapmışsın. Bu arada bende dün donanımsız tek araçla offroad yapılmayacagını ögrendim girdigim çukurdan 2,5 saat ugraş verdikten sonra çıkabildim allahtan etrafta bolca kaya ve araçta 2 tane kriko vardı

Vay vay yine arkamdan konuşuyorsun demek ben belki kaldım ama sende kaldın sadece senden az daha aşağıda kaldım

Aynen başkan fotoshop bunlar onun korkup geçemediği yerlerden ben geçtim hemde ştandart araçla bide onun aracıda o indi ben geçirdim ;D ;D

Ben bugün araba pazarına gittim saat üç gibi ayberk geldı zaten duramıyor artık virüs tam bulaşmış her hafta biryere gitmesi lazım neyse geldi ve aydos kayışdağı bir tur attık çok dik iniş ve çıkışlar var zorlandık kaldık çıktık geldik

tek araç olacaksa vinç şart ve mutlaka 2.bir copilot lazım.

hasan ben nerde kaldım ya, sen arkada kaldın diye dimdik rapma tırmanışıma son vermek zorunda kaldım yoksa ben şimdi evereste çıkmış derin nefes alıyodum ,

photoşop diil hakiki foto :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.