Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,089
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

;D :D :D :D ;D
Çok güldüm arkadaşlar..
Ne diyordu reklamlarda? "İşte geldim buradayım. Ben bu işte ustayım.."
Ya biraz yoğunuz. Yılbaşı, hesap, kitap. İşler az sıkıntılı. Dua edin, hayr olsun inş.
İlk gezide görüşmek dileğiyle.. ;)

Etiketler

devit3' Alıntı:
Güzel çalışmada ,genede uğraşmalı.
ben mangal telinin yanında bir tane pürmüz(şaloma) taşıyorum.küçük tüpte 10 dk çayımızı yapıyoruz.pürmüzü takıp mangal ateşide 5 dakkada hazır..
Ateş işini kökten çözdük. Ateş yakması. Tutuşturması için gerekli süre, şu anda 1 saniyenin altında. ;D ;D ;D
Biraz benzin mükemmel yanıyor. Ama yanma hızını yavaşlatmalıyım. Bunun içinde daha ağır yanan mazot ve yağ denemelerinde bulunacağım..

lynx255' Alıntı:
;D :D :D :D ;D
Çok güldüm arkadaşlar..
Ne diyordu reklamlarda? "İşte geldim buradayım. Ben bu işte ustayım.."
Ya biraz yoğunuz. Yılbaşı, hesap, kitap. İşler az sıkıntılı. Dua edin, hayr olsun inş.
İlk gezide görüşmek dileğiyle.. ;)
Nihayet kayıp bulundu nerdesin be kardeşim biran grubu değiştirdin sandık grubun kurucusu bu kadar uzak kalmamalı gruba neyse burdasınya sorun yok :smiley: :smiley:

Hasan Reis ve Uğur Başkan, artık karda kalmayacaksınız. Size kar ile mücadelede süper bir araç buldum. Hasan, abi al bunu. Vur dağa taşa. Sen yolu açarsın, biz peşinden geliriz..

Hasan'ın Jipi.jpg

Tamamda bu araç iki çeker dört çeker olsa alırdım ama alsam ayberkin arkasından hiç durmadan giderdim ;D ;D ;D

bu aracın 4 çekeri şuan hasanda , tek fark önde kazıma aparatı yok, ama yaptırsak iyi olur, derin kanalları düzler bende rahatça yavaş yavaş geçerim

Arkadaşlar, "Gider de gider" yazımı okumuş muydunuz?
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=100032

Hakan555' Alıntı:
Hasan bu füme tek kapida ne donanim var ?
Gözüken lastik ge sepet.
Keske enjektorlu olsa.
Abi yükseltme var lastık var sepet var yeterlı bana aynen bide enjektörlü olsa iyi olurdu ama bakalım hayırlısı artık

HASAN_5434' Alıntı:
Abi bitanede Adapazarı'nda var beyaz 93 model 15500 tl yazmış ona ne dersın ilanı var

O bölgenin arabaları haşat genelde.
Ticaret olarakta esnafliklarinda sıkıntı var.
Bu işin ticaretini yapanların tavsiyesi üzerine o bölgeden hiç bi ilanı dikkate
Almıyorum. Sende dikkate alma :smiley:
Adam 1 model yüksek diyo. Km yi eksik söylüyor. Fiyatta bisey yapariz
Diyor gidiyosun yok son diyor gibi. Islama kofteni yiyip dönüyosun :smiley:

Kütahya'da var beyaz 90 model yeni toplanmış komple fıyatı 27500 yazıyor ama aradım 16500 e bıraktı fıyatı oylesıne yazdım dıyor görünüm on numara ama

HASAN_5434' Alıntı:
Kütahya'da var beyaz 90 model yeni toplanmış komple fıyatı 27500 yazıyor ama aradım 16500 e bıraktı fıyatı oylesıne yazdım dıyor görünüm on numara ama

Olur bi bakarım alıcı gözle.
Teriosu bi sat buluruz güzel bi araba.
Benim suzuki ustamada danışıriz.

reis yarın samsuna git bitir işi yaw, senin yuzunden araziye çıkamıyoruz, en zayıf halka benim arkadaş, sen çık aradan ;p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR