Hudoff Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,259
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,044

lynx255

HUDOFF Off Road Club
Yer
İstanbul
HUDOFF Off Road Club - Muhabbet Köşesi'ne Hoşgeldiniz..
Burada atış serbest, kırmak, dökmek, yasaktır..
https://www.facebook.com/groups/hudoff/

HUDOFF.jpg

Etiketler

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi

bir club daha açılmış 8)
ben de yılların club'ırı ;D olarak üye olayım barii.Agoff,Gezoff, vardı zaten ::smiley:
Şaka bir yana hayırlı olsun Hasan, Uğur ve Dinçer ;)

stickerda naçizane fikrim arka plan taş olacağına biraz daha araziyi anımsatan bişeyler koysanız :-\

JUNİOR' Alıntı:
stickerda naçizane fikrim arka plan taş olacağına biraz daha araziyi anımsatan bişeyler koysanız :-\
Uğur kardeşimiz baya bi uğraştı sağolsun 2-3 seçenek sundu en son bında karar kıldık

hayırlı olsun o zaman :smiley:
bol çamurlu günler olsun

Araba iyice çamur olsun diye paçalıklar söküldü , Cuma günü tuzla tersaneler bölgesinden 10 tonluk halat çeki aparatları falan temin edilecek , atıcılıktan miras botlar hazır ( co pilotum direk postal ayarlamış) her ihtimale karşın kürek, lastik bot ( şantiye styla) falan gibi ekipmanlarıda temin ediyoruz.
Özetle ATR li 4 çeker nissan ve makina mühendisi pilot ve copilot hasretle çamura bulanmayı bekliyor
Arz ederim
:D

passatcan' Alıntı:
Araba iyice çamur olsun diye paçalıklar söküldü , Cuma günü tuzla tersaneler bölgesinden 10 tonluk halat çeki aparatları falan temin edilecek , atıcılıktan miras botlar hazır ( co pilotum direk postal ayarlamış) her ihtimale karşın kürek, lastik bot ( şantiye styla) falan gibi ekipmanlarıda temin ediyoruz.
Özetle ATR li 4 çeker nissan ve makina mühendisi pilot ve copilot hasretle çamura bulanmayı bekliyor
Arz ederim
:D
hoş geldiniz :D

Hoşbulduk :D

Şayet benimki canavar ise sizinkiler sanırım Godzilla :smiley: Sabırla 24'ünü bekliyorum :D

Ya düşünüyorumda yağmur yağarsa bu hafta sonunu boş geçiremem küçükde olsa ömerli gölü etrafı bir atraksyon yapmalıyım sanki sıkıntı olabılır ::smiley: ama boşda geçiremem ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR