Hudoff İle Yedigöller Gezisi.. (20140112)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,420
Ynt: Hudoff İle Yedigöller Gezisi.. (20140112)

hasan artık otobanda gitmek istiyor, araziden korkuyor mu neee

reis daha şileyi keşfetmemişken, kemerburgazı doya doya yaşayamamışken ,
kocaeli ne alaka :smiley:

Etiketler
yedigöller

freelander99' Alıntı:
amarokmuu , oo güzelll,
düz vitesmi otomatikmi, lastik ne durumda?
kuru hava olmasına rağmen AT bile geçen hafta çok zorlandı , o yüzden sordum

atılkurt senin yediigöllere gelen yok anlaşılan;pp
offrad turu için bölge karar verelim artıkın ,zaman yaklaşıyor.

orman çok iyiydi ama araba zımpara taşına döndü
Araç düz vites. Sıfır bf at taktik.
Yetisirse bide 12.000lb vinç taktiricaz. Yeri belirleyin ama pasta cilası yeni yapildi
Cizilmeyecegi bi yer olsun. Dakika 1 gol 1 olmasın :smiley:

freelander99' Alıntı:
hasan artık otobanda gitmek istiyor, araziden korkuyor mu neee

reis daha şileyi keşfetmemişken, kemerburgazı doya doya yaşayamamışken ,
kocaeli ne alaka :smiley:
Benim için farketmez şile olur Lopez olur sen düşün ben her yere dalarım sıkıntı yok

amarok varsa, hasanı pickup arkasına çıkartır discovery yaptıırırız :smiley: (çevreyi gezdiririz)

hakan555 soft olacak, çamurlarda kalmayacağımız, orta karar bildiğin biryer var mı?
yeni aracı da çizmeden keyifle orman havası alalım?

freelander99' Alıntı:
amarok varsa, hasanı pickup arkasına çıkartır discovery yaptıırırız :smiley: (çevreyi gezdiririz)

hakan555 soft olacak, çamurlarda kalmayacağımız, orta karar bildiğin biryer var mı?
yeni aracı da çizmeden keyifle orman havası alalım?

Benim tekwbildigim yer arka Bahçe.
Beykoz Çavuşbaşı Cekmekoy :smiley:
Sizde ogrendiniz malum.
Kesif gezisi yapın gezin öğrenin :smiley:

Yedigöller için fikir verebilir 2012 kışında gitmiştik.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=83698.0

Belki Bursa'dan da katılırız iş-güç uygun olursa. Frontera (B kasa, 3.2) var, umarım güzergah için uygundur.

Kolay gelsin.

Şimdi ne yapıyoruZ karara vardık mı şile mi Lopez mi beykoz mu yedigöller mi

gectigimiz gunlerde size katilamadim ama yazdiklarinizi goruyorum simdi bi fikir veriyim dedim,gectigimiz gunlerde siz lopezdeydiniz biz anane babane diye bi parkurdaydik orasida zorlu guzel bi parkurdu sik rampalar dik yokuslar var.gideriz derseniz yolu anlatiyim biraz alengirli :smiley:

oguzhan3434' Alıntı:
gectigimiz gunlerde size katilamadim ama yazdiklarinizi goruyorum simdi bi fikir veriyim dedim,gectigimiz gunlerde siz lopezdeydiniz biz anane babane diye bi parkurdaydik orasida zorlu guzel bi parkurdu sik rampalar dik yokuslar var.gideriz derseniz yolu anlatiyim biraz alengirli :smiley:
Dinleriz..

Hasan 'da standart araba var lopezde bizi çok ugraştırır yedi gölleri akşam araştırdım şuan kar yok yedi göller ile ilgili toplandıgımız zaman bi karar veririz şile bana cazip geliyo birde oguzhan beyin bahsettigi yer var ayrıntılı tarif edebilirmisiniz analı babalı parkurunu

bu arada ayberkcim aracı sattım senın aracı satıyorsan lastıklerını , getini al 15500 tl vereyım ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

SON KONULAR

Geri