honda crv

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hondacbr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,511

hondacbr

Yeni Üye
merhbalar foruma yeni katılıyorum.bende bir 1998 model honda crv aldım.alalı 1 hafta oldu.forumdaki yazıları dikkatlice okumaya çaışıyorum.bana ankarada tavsiye edeceğinizbir honda tamircisi varmı

Etiketler
Ynt: honda crv

Öncelikle hayırlı olsun.

Şaşmazda BHR honda Hüseyin Özdemir tavsiye ederim. Önceki adı BAR Honda idi. Şaşmazda iki BAR honda vardır. Ben BHR honda Hüseyin beyi tavsiye ederim.

Adres:
ŞAŞMAZ OTO SANAYİİ YEŞİLÇAM İŞYERLERİ SİTESİ
5. CADDE A - BLOK NO:5/5-A (60.NOTER KARŞISI)
ETİMESGUT - ANKARA
Telefon : (0312) 278 42 88 - (0312) 278 43 88
Fax : (0312) 278 42 65

http://www.facebook.com/photo.php?pid=472168&op=1&o=global&view=global&subj=16903226967&id=564507640

BHR Honda.jpg

Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Ben ankaraya yeni taşındım bende 2004 CRV kullanıcısıyım. Yeni taşındığım için güvenilir bir servis arıyorum. Şuanda arabamda arıza lambası yanıyor lpg den kaynaklanan oksıjen sensöründen olduğunu düşünüyorum onu yaptırmam gerekli. Tavsiyede bulunursanız çok teşekkür ederim,. Birde direksiyonu çok kırdığımde lastik sörtmesi gibi bir ses geliyor sizlerdede varmi.

şaşmaz oto sanayide hondacı kadir var kime sorsan onu söyler
ben kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum ONA GİTMEDE KİME GİDERSEN GİT
servisten pahalı çalışıyor ve çok küçük bir dükkanda 10 dk işe 3 saatte bakıyor saat başı para yazıyor
bana 730 tl hesap çıkardı 700 olmaz mı dedim olmaz dedi
son oldu artık

arkadaşlar bende yeni crv 2011 model aldım honda servisinde brc lpg taktırdım (garantisi bozulmuyor diye )ama sanki fazla tuketiyor gibime geldi 35 lt de 210 km gidiyor lpg aygaz dan alıyorum. iki defa servise getirdim anormal bişi yok dediler. sizn görüşlerinizi almak istiyorum normal mi acaba şimdiden teşekkurler

o malum senserü 120 tl vererek değişriim lamba söndü 1 gün sonra tekrar yandı en iyisi sigortasını çek gözün görmesin saygılar

ubeyttr' Alıntı:
arkadaşlar bende yeni crv 2011 model aldım honda servisinde brc lpg taktırdım (garantisi bozulmuyor diye )ama sanki fazla tuketiyor gibime geldi 35 lt de 210 km gidiyor lpg aygaz dan alıyorum. iki defa servise getirdim anormal bişi yok dediler. sizn görüşlerinizi almak istiyorum normal mi acaba şimdiden teşekkurler
bende 2005 model crv var. şehir içi 100 km.de 15 lt. lpg tüketimi var sizin tüketiminizde 16.6 lt.'ye geliyor. emin değilim ama büyük ihtimalle aracınız yeni olduğu için biraz fazla tüketiminiz var gibi geldi bana. araca alıştıkça düşecektir.

başka kullanıcıların dediğine göre normal tuketim 100 km de 10-12 lt olması gerekiyormuş ne derece doğru bilemiyecem.

ubeyttr' Alıntı:
başka kullanıcıların dediğine göre normal tuketim 100 km de 10-12 lt olması gerekiyormuş ne derece doğru bilemiyecem.
benim ve çevremde birkaç kişinin yakıtı 15 lt keşke dediğiniz gibi olsa ama bence imkansız gibi geliyor çünkü bende honda'dan önce focus vardı onun yakıt tüketimi 11 lt idi :smiley:
uzun yolda 100 km. geçmezseniz 10-12 lt aralığında yakabilir ama yinede tekrar bir sorun eğer dedikleri doğruysa ne yapmışlarsa bizde yapalım :smiley:

Konu biraz farklı yöne gidiyor ama bende kendimden örnek veriyim bende 2011 crv var fakat 100 km 15 lt gibi bir şeyi daha görmedim max 10-11 lt arası gidiyorum hatta bunu eşimle ortak kullandığımızda olan yakıt tüketimi. Ben kendim kullanırsam 9 lt rahatlıkla iniyorum ( şehir içi ) . Bu arada ben lpg den bahsetmiyorum , benzinde bu şekilde. Yanlış bir yorum yapmış olmayayım.

Merhabalar Ellerinize saglik tavan sepeti cok guzel ve orjinal duruyor, kaba degil hafif gibi. Boyasida mat siyah sanirim elektrostatik toz boya mi degil mi? biraz teknik detay verir misiniz ornegin elinizde cizim olcu varsa paylasir misiniz tesekkurler.

Sepet ölçüleri 130x95cm 12- 14 kg 3 saat gibi kısa sürede yaptık. Acelem olduğu için astar ve siyah oto boyası kullandım. cilası olmadığı için mat siyah olarak gözüküyor. Planımız galveniz kaplama yapmaktı ama 15 gün gibi bir sıra günü verdiler beklemedim. daha detaylısını planlıyoruz. bu ilk çalışmamızdı. Bugün sis lambaları taktırdım daha hoş oldu. Fotoları ekleyeceğim yarın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR