honda crv

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hondacbr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,512

Etiketler
Ynt: honda crv

Yeni aracınız hayırlı olsun,
sürüş, performans ve yakıt tecrübelerinizi de paylaşırsanız seviniriz.
bu arada tavan sepeti yaklaşık kaça patladı?
selamlar

kabasakal73' Alıntı:
Yeni aracınız hayırlı olsun,
sürüş, performans ve yakıt tecrübelerinizi de paylaşırsanız seviniriz.
bu arada tavan sepeti yaklaşık kaça patladı?
selamlar

Teşekkür ederim arkadaşım.
Tecrübelerimi aktarayım, şürüşü çok keyifli araç sağlam da. Lakin yakıtı yüksek 380 kuruş civarında yakıyor çoğunluk 400 kuruş her depoda ölçerim (Benzin hariç). Tavan sepetinin bana maliyeti lambalar hariç bedeva :smiley: arkadaşımın dükkanında yaptım malzeme ondan işçiliğin çoğunlunda yardım etti bükmesi ve boyamasında. Arkadaşımın dediğine göre malzemesi 50 lira filan tutarmış en fazla. Ama çok uğraşı isteyen bir iş elde yapıldığı için. Tüm malzemelerin aynı ölçüde bükülmesi filan çok uğraştırdı (içine kum doldurarak büktük) Alt taban demir çubuklar dolu demir çubuktur. Yani kısacası 400 liradan aşağı kesinlikle uğraşmaya değmez kurtarmaz dedi. Arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. İstiyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırız.

CIMG4209.JPG

Tavan lambalari cok yakismis iyi gunlede kullanin lastik yukseltme kiti dusunuyor musunuz?

Teşekkür ederim.
Arabayı yükseltmeyi düşünmüyorum şimdilik. Sadece ön arka koruma demiri ve yan basamak yapacağım.

tozkan54' Alıntı:
Giresun Eğribel geçidine tırmanırken (rakım 2200) güzel bir geziydi

Resimdeki aracım satılıktır. İlgilenen arkadaşlar 535 323 72 04 numaralı cebimden ulaşabilirler.
1998 model
199800 km de.
bakımları tam.
masrafsız çok temiz araçtır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR