Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hilüx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,590
Ynt: Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu...

Güle güle kullanın,
Bu araca, yan basamaklar ile ön-arka tozlukları yakıştıramadım, selamlar.

Etiketler

cevatsinan' Alıntı:
Merhaba aracınız çok güzel olmuş güle güle kullanın.Yanlız portbagaj biraz yüksekte kalmış gibi görünüyor tavan barlarının arasına girmiş olsaydı daha güzel görünürdü diye düşünüyorum.Birde sis lambalarını portbagajın önüne alırsanız hem kırılma olasılığını aza indirmiş olursunuz hemde görüntüsü daha hoş olur düşüncesindeyim tekrar iyi günlerde güle güle kullanmanız dileğiyle selamlar.
Güle güle ve sağlıkla kullanın aynı önerilerde bende bulunacaktım. Selamlar

öncelikle hayırlı günlerde kullanın aracınızı çok emek vermişsiniz belli çok da alımlı olmuş yalnız basamaklar olmasa ve yukardaki sisler tavan bagajın önüne alınsa daha güzel olur sanırım sakın kızmayın zevkler ve renkler tartışılmaz derler benim görüşüm bu ,öz eleştri yaptım sayın,tekrardan kazasız belasız mutlu günlerde kullanın :smiley:

Üstad, çok şık olmuş,
güle güle kullan...Vincin açıkta olması
benim de çok hoşuma gidiyor, bu arada
Adana deyince canım acaip kebap çekti. :p
(Ben de Tarsus'luyum) ;)

Selamlar

sepetlik yüksek oldu biraz...sis lambalarıda dediğiniz gibi aşağıya monte edilmeliydi...değerli görüşleriniz sayesinde şüphemde haklı olduğumu anladım..işte paylaşımın güzelliğide bu...yan basamaklar konusunda yarın hemen bir deneme yapacam...mutlaka güzel olur...FİKİRLERİNİ PAYLAŞAN TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜRLER...

aracınızı güle güle kullanın güzel olmuş ama bence tavandaki rüzgarlık yerine tavan çıtalarının ordan kombine çıkan bir krom boruya sis lambalarını takarsanız harika olur kanımca önüne doğru hafifbirde eğim olursa dehşet olur tadından yenmez. hem krom basamakta yaparsanız takım olur.

hilüx' Alıntı:
sepetliği bugün biraz düşürecem...yükseltme kiti bulamadım...arkalara makas attırdım...önler amartisörlerle oynayarak 3 cm yükselttik...lastiklerin boyutları nı seçerken gezenbilir.com da bir kaç üstada danışarak referans aralığında yükselttik....

Merhaba;
Yakın zamanda bir Hilux almayı düşünüyorum. Almadan önce de her şeyini araştırıyorum. Hilux la standart olarak gelen lastikler gerçekten o cüsseye küçük geliyor ve adeta arka çamurluğu doldurmuyor. Bende aracı genelde arazide kullanacağım için izin verirseniz birkaç sorum olacak. Acaba aracı hiç yükseltmeden takılabilecek en uygun(geniş, büyük) lastik ne olabilir? 16inçlik jantları düşünürsek tabi. Başka bir sorum, sizin arkaya eklettiğiniz makas ya da çeşitli yükseltme kitleri aracı garanti dışına çıkarıyor mu?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

güzel olmuş kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle...

Aracınız çok güzel olmuş. Tavan barlarınız güzel olmuş. Kabin üstündekileri nereden temin ettiniz?

abi takip ettim biraz araç çok güzel olmuş ama jantlar biraz daha ofsetli olsaydı çok daha hoş dururdu ama bu halide çok estetik olmuş bayada masraf ettin sen araca.

maşallah çok güzel bir hilux olmuş,gereken değişiklikleri yapmanız da çok olumlu sonuç verecektir bundan eminim.
bende 2012 hilux aldım, bugünlerde onunla epeyce meşguluz,(2012 hilux operasyonu başladı)başlığıyla sizde görebilirsiniz.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, iyi günlerde kullanmanız dileklerimle.
sevgi ve selamlar...

jantları begenmedim ofsetli jant olsaydı daha güzel dururdu gerisi güzel

Güle güle kullan çok beğendim.
Hem arazide hem de şehir içinde kullanılacak çok kıvamında bir araç olmuş bence. Vinç,lastik işini çok güzel çözmüşsün. Ancak yükseltme konusu önemli. 3 cm bile olsa arazide sana sağlayacağı yararı asfalta giderken fazlasıyla geri alabilir aman dikkat.
Ayrıca aracı yükseltirken aks konusunda herhangi bir önlem aldın mı merak ettim. Ben de yükseltme ile ilgili ders çalışmaya başladım ancak bazı noktalardan aks kesme hususunda uyarı geldi. Bu hususu çözdüysen paylaşırsan sevinirim.
Vinç benim tam sevdiğim yere anladığım kadarıyla bir hayli de düşünülerek yerleştirilmiş.Çok güzel.
Alt koruma konusunu da değerlendir eğer bitirmediysen. Ben, Lokosit abimiz sağ olsun, zamanında ilk olarak ve çok içime sinen bir şekilde bitirdim. Hatta 2-3 sefer de iyi ki yaptırmışız dediğim zamanlar oldu.

Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Bok ve keyifli kmler dilerim.

İzmirden selamlar.

Orçun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri