Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turkishjob Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,770
Ynt: Hilux LN65'in Direksiyonunun Hidrolik Yapılması Hakkında

fotoğraflara bakınca canavar daha uygundur evet :smiley: tekrar Maşallah...

Etiketler

Hepinizin iyi dilekleri icin tekrar tekrar tesekkurler...

Abi canavarının tamamlanmıs halide güzel ilk halide.herseyiyle hayırlı ugurlu olsun Allah nazarlardan saklasın =) birde mail attım abi bi bakarsan cok sevinirim.

CenkK' Alıntı:
Abi canavarının tamamlanmıs halide güzel ilk halide.herseyiyle hayırlı ugurlu olsun Allah nazarlardan saklasın =) birde mail attım abi bi bakarsan cok sevinirim.

Mail in gelmemis cenk guzel dileklerin icin sagol istersen tekrar at

Hasan bey ara ara yeni fotoğraflar atmayı unutmayın. forumda en çok bu konuya giriyorumdur heralde :smiley: bakıyorum, yeni bir şey eklendi mi? fotoğraf koydunuz mu?

devam

IMG_0863.JPG

IMG_0864.JPG

IMG_0865.JPG

Hasan Kardeşim..

seni kutluyorum..Hakkını veriyorsun arabanın..

maaşallah..

hay masallah birinci resimde jeep e biraz biraz yardım var heralde ;D

MUDANYALI' Alıntı:
Hasan Kardeşim..

seni kutluyorum..Hakkını veriyorsun arabanın..

maaşallah..

Sagol Ali abicim elimizden geldigince cekinmeden vermeye calisiyoruz nacizane ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri