Hilux Ln 65 Rüzgarlık.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan assuva Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,934

Etiketler
Ynt: Hilux Ln 65 Rüzgarlık.

işte size resim

DSC01208.JPG

Paylasim icin tesekkurler Engin kardesim. Cok guzel olmus gule gule kullan.

arkadaslar benim hilux yagmurda sol taraftan iceriye su alıyo tam debriyaj pedalının üstüne yukarıdan asagı su akıyo nerden gelebilir daha bilgisi olan varmı?

Dışarıda, sileceklerin hemen önündeki ızgaraların tahliyelerinden geliyordur sanırım. Söküp bir bakmakta yarar var.

sahin mugen tipi rüzgarlık sparisi verdim ama yola gidiyorum artık dönünce bakacam bu arada aksesuarcıda gördügüm tozlukları denemek icin aldım cok fazla ugrastırmadı kavisleri tam hılux e göre benim hosuma gitti resimler pek düzgün degil anca bu kadar cekebildim hangi aracın tozlugu bilmiyorum ;D ;D

180320121836.jpg

180320121837.jpg

180320121838.jpg

180320121839.jpg

180320121841.jpg

Bu arada, cam fitiliin arasına girenden almayın derim. Benim ön sol camın rüzgarlığı uçtu ;D dıştan yapıştırma olanları alın bence, denedim gördüm, rüzgarlık rüzgarda uçuyor.

assuva' Alıntı:
Bu arada, cam fitiliin arasına girenden almayın derim. Benim ön sol camın rüzgarlığı uçtu ;D dıştan yapıştırma olanları alın bence, denedim gördüm, rüzgarlık rüzgarda uçuyor.

Hi-Lux abi bu...

bünyesi kabul etmemiştir.. ;D

bende distan yapistirma olanini taktim hafta sonu, orjinal olmasada guzel durdu, birde keserken son parca yi catlatmasaydim daha iyi olacakti ama ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR