Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
sayın ferahaddin , siz üşenmeyip de bütün bu konuyu en baştan okursanız beni anlayacaksınız.
Burada sistemi , yenilik getirenleri eleştirmiyorum , yargılamıyorum. (sizin yadırgamak dediğiniz bu sanırım...)
Benim itiraz ettiğim konu insanların kandırılması. Siz de söylemişsiniz "tescil yok" dolayısı ile ispat yok , insanların umut bağladıkları birşeye kolay para harcamalarını kullanmak vasıtası ile kandırmak var.
Bana demişsiniz ki , "siz de bir sistem getirin , tescil alın" Öyle bir sistem yok sayın ferahaddin , anlıyor musunuz yok , yok.
Ben de mi kandırayım yani , onu mu diyorsunuz , siz de getirin satın diyorsunuz ? Olur, insanlar ya gerçekten doğruysa deyip alırlar mantığıyla 100 kişiye satarım sonra da piyasadan kaybolurum ? bu mudur sizin bakış açınız ? gerçekten çalışan bir sistem yok ki getirelim , var diyenlerinkini de görüyorsunuz işte , çok güveniyorsanız alın taktırın.
Ayrıca ne demişsiniz , belki 6 ay sonra bir bakmışız bu sistemi siz de taktırmışsınız ! e diyorum size baştan okuyun diye , o zaman anlayacaksınız neyin ne olduğunu. tekrar ediyorum , savunduğunuz cihazlara bu kadar güveniyorsanız alın taktırın , tasarrufu ispat edin ben size o cihazdan satın alıp hediye edeyim . Var mısınız ?
siz beberuhiliğe talip olmayın , bırakın hacivatla karagöz yalnız devam etsin. Biri 800.000 TL ile sonuca varamamış , 45 yıllık da araştırmacıymış bugüne kadar neye imza atmış o da belli değil , diğeri devletin eylül ayında vereceği 100.000 TL ye güvenmiş ama kendisine bunun kat kat fazlasını verecek bir girişimciye yanaşamamış , sattığı sistemin montajını bile yapamayan ortaoyuncuları , onlar devam etsin siz seyredin...