Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi
Daha önce bahsetmiştim.Denememiz esnasında avansı benzinde motor çalışamayacak kadar düşürüp ,dakikada 300 ml hidrojeni verdiğimizde motorun o çalışma güzelliğini anlatamam.
Çok tatlı çalışıyordu.Titreşimsiz ,sakin.Sanki avansı düşük olan motor o değil.
Motor sadece hidrojen ile beslenmeyeceği için verilen sabit hidrojenle rolanti ve kullanımda dalgalanma olmayacaktır.
Verilen hidrojen sabit olsada yakıtı verimli yakacağından ve bu sayede daha iyi performans alınacağından dalgalanma olmayacaktır.
Şu sıralar işler nedeni ile çalışmamıza devam edemedik.Yavaş yavaş yeni yapacağımız hücre ile artık yollara düşmek ve test etmek istiyoruz.
Biz bırakın 316L'yi daha aşağısını bile bulamadık.Sonunda İzmirden 301 ile yaptık.Ama 301 denemeleri sonrası kendi haline bıraktığımız çelik plakalarda aşınmalar olduğunu gördüm.
Son aşamada hücreyi temin edip kestirebilirsek 316L ile yapacağız.Hem boyutu ufaltırız , hem de ileride sisteme eklemeler yapabilecek şekilde yaparız.
Herkes kendi imkanları el verdiğince bu konuyu ilerletebildiğinden biraz yavaş ilerlemekte .
Açıkçası elin memleketinde (diğer ülkelerde) adamların çalışmalarına bakıp imreniyorum.Hepsinin ya garajı ,ya da çalışma yapabileceği atelye gibi odaları var.
İçi envai çeşit alet edavat var.Bizim sanayideki ustalarda bile öyle çok malzeme yok.Osiloskoplar , çeşit çeşit ölçü aletleri ,güç kaynakları , çeliğiymiş ,contasıymış , bunları kesmeye biçimlendirmeye yarayan alet edavat ,yok yok.Bazen yanlış ülkedemi doğdum acaba diyorum.Bizler neden bu mertebelere ulaşamıyoruz ,neyimiz eksik ?
Bilgi ,beceri ,azim ,istek , zeka desen var.HErkes geçimini sağlamaya çalışırken bu tür şeylere el atsada çok yavaş ilerliyor.Memleket durumları işte........
Neyse , elbet bir süre sonra bu sistem bitecek.İşte o zaman hidrojen ile yol alıyor olacağız.Tüm olumsuzluklara rağmen , çalışmaya devam , paylaşmaya devam , desteğe devam.