Hiç Böyle Lada Gördünüz mü???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Simetri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 213
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,552
Ynt: Hiç Böyle Lada Gördünüz mü???

VAY BE NE KONU ACMISIZZZZZ :smiley:)
HADI DOKUN ETEKLERINIZDEKI TASLARI :smiley:)
SIZ DOKUN BENDE OGRENEYIM,HE HE HEH HEEE :smiley:)

Etiketler

pajero kıvamında bir araç olmuş sanki dakar için yapılmış gibi havası var

alttaki ise nivanın kopartasına makyaj yapılmış gibi ama ben yeni modelleri beğendim

__ C J 7 __' Alıntı:
pajero kıvamında bir araç olmuş sanki dakar için yapılmış gibi havası var

alttaki ise nivanın kopartasına makyaj yapılmış gibi ama ben yeni modelleri beğendim
tahmin doğru.bu nivanın dakar için hazırlanan niva modeli olduğunu duydum.

yol' Alıntı:
böyle bir nivayı tifliste görmüştüm. google da daha fazla fotoğrafını aradım ama bulamadım. bu nivanın (bagaj kapısı hariç) sadece 3 kapısı var. sağ arka yolcu kapısı var ama sol yok. fotoğrafını çekmiştim, bulabilirsem onu da gönderirim. merak ediyorum bu orjinal kasa mı yoksa modifiye mi?

niva.gif

Orjinal kasa
diyer araçlarda nasıl sedan ,hb ve stw modeli oluyor ise
lada nivalardada 2 kapı + bagaj ve 4 kapı + bagaj kapağı var

mesru' Alıntı:
Nivaların çok temel teknik özellikleri dışında inceliklerini bilmiyorum ama oldum olası bu araçlardan acayip hoşlanmışımdır... Bu forum konusunu görünce de eylülden bu yana mesajları okudum...

2004 yılında araba pazarında şu niva'yı görmüştüm ve hasta olmuştum.
Grnt37.jpg

sahibi (fotoğraftaki kişi değil) sefaköy'de yaşıyordu sanırım, veya tamirci dükkanı oradaydı. Niva'ları sevdiği için bu araçla yaklaşık 5 yıl uğraşmış ve bu hale getirmiş. araçta yaptığı değişiklikleri de zaten listelemişti, ben de "bu niva bu hale gelene kadar neler geçirmiş acaba?" diye düşünerek onu da fotoğraflamıştım.
Grnt36.jpg

Kendisi offroad aktivitelere katılıyormuş ama bu cillop gibi arabaya kıyamadığından bununla öyle yukarıdaki gibi çamurlu sulu yerlere girmeye kıyamadığından diğer aracıyla katılıyormuş daha ağır aktivitelere. bu araçla da kaputa kadar kara battığı bir yerde ilerlediğini gösteren ve daha birçok yerlere gittiğini gösteren fotoğraflarını da aracın içinde sergiliyordu... bu aracla neler yapılabileceğini göstermek için. yukarıdaki mesajlardan birinde istanbulda bu işi yapanlardan bahsedilmişti, oradan aklıma geldi, yazayım dedim. belki verdiğim ipuçlarından onu tanıyan birileri çıkar aranızdan...
mesru' Alıntı:
İstanbulda Ati ustayın lada nivası kendisi toplamıştı
aracın kendisi resimde görünenden dasha güzel
sanırım resim cep telefonu ile çekilmiş

arkadaslar slm bende 98 lada nıvam var acıl satılık lada kulubune kızdıgım ıcın satıyorum acıl rengı beyaz tek noktadan enjeksıyonlu lpg var lastıklerı yenıı aldım ofrot yapacagımdıye ama lada kulubune kızdıgım ıcın satıyorum ısteyen olursa tel 05335271887 bana ulasa bılırsızınz arkadaslar bukadarda ofgem cıkmayacak bırde lada samaram var 93 fume arabamda bır kusurum yok ozellıkler celık jant lpg camlar otamatık merkezı kılıt pıoneer set sıstemı renklı camlar acıl satılık ladayı bırakıyorum lada ozel servısıyım sandıklı afyon kenan usta arabalarım satılık dukkanımı lada bundan sonra yapmıyorum 90 yılından berı ladayı yapıyorum ama bana bu yapılmamalıydı arkadaslar sandıklıya dukkan actıgım zaman 2004 yılında lada sadece ne kadar vardı arkadaslar 32 tane samara vardı sımdı ne kadar vardır 248 olmustu arkadaslar servıslıyı onun ıcın bıraktım yanlış anlamayın dukkanımı kapatımıyorum baska araba yapacagım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR