Hi-lift kriko temini

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arkhem1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,182

arkhem1

Ana Kamp
Yer
Antalya-Alanya
Ben hi lift kriko almayı düşünüyorum yaptığım araştırmada t max ve netlift marka kullananların bir kısmının bazı sıkıntılar yaşadıklarını ama hi-lift markanın daha sağlam ve kullanışlı olduğu kanaatine vardım Fakat piyasa da bu marka yı set olarak bulamadım. uygun fiyata set olarak almak istiyorum tavsiye de bulunacak arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

Etiketler
Ynt: Hi-lift kriko temini

Merhabalar ,
Hi-lift marka hakkında bir fikrim yok.Ama t-max veya netlift içinize sinmiyorsa size jackall'ın hi-jack lerini öneririm.Aslında aralarında pek fark olduğunu düşünmüyorum ama araziye çıkarken eşeği sağlam kazığa bağlamak gerek :D.Ve benden size bir öneri ; krikonuzla beraber mutlaka çamur tablasını(krikonun altına koyulan stand)alın,eğer zemin çamur değil,biraz ıslak olsa bile krikonuzun gömülme riski var.
Saygılar.

Assasin' Alıntı:
Merhabalar ,
Hi-lift marka hakkında bir fikrim yok.Ama t-max veya netlift içinize sinmiyorsa size jackall'ın hi-jack lerini öneririm.Aslında aralarında pek fark olduğunu düşünmüyorum ama araziye çıkarken eşeği sağlam kazığa bağlamak gerek :D.Ve benden size bir öneri ; krikonuzla beraber mutlaka çamur tablasını(krikonun altına koyulan stand)alın,eğer zemin çamur değil,biraz ıslak olsa bile krikonuzun gömülme riski var.
Saygılar.

Deniz, önerdiğin bu alet ne kadarmış, altındaki tabla ile tabiki.

Görsel ve satılan yerin bir linki lütfen.

t-max yada netlifht de ne gibi sıkıntı yaşanmış acaba bende deniz gibi düşünüyorum hiçbirisinin ötekinden farkı yok bencede

t max ve net lift kullanan arkadaşların gezenbilir deki yazılarında ve bazı offroad sitelerindeki yazılarda okudum lift ın bel verdigini belirtiyorlar ben kendim kullanmadım almayı düşünüyorum ve sonuç olarak hi-lift markanın saglam ve kullanışlı olduğu kanaatine vardım fakat bu markayı bulamadım bir yurt dışı sitede 70 euro fiyatlı buldum bunuda getirtmek çok zor bakalım araştırıyorum ben bulursam birde yanında aparatlarının bulunduğu set var onun içinde de alt tablası strap tekerden kaldırma aparatı v.b aparatlar var basit şyler ama ihtiyaç olacak kullanılması faydalı şeyler olduğunu gördüm

arkadaşım bence bir yerde bir yanlış anlama var ..bel verdide ne demek agaç sapı değilki bu bel versin ..neyse kısaca şunu diyecektim muhtemelen amaç dışı kullanılmışdır bu sebepten hangi arazi krikosu olursa olsun eğilip bukülmez yada kırılmaz ............fakatttttttttttttt amaç dışı kullanışdığında insan bile öldürebilir mesela sitemizde reis28 var ona sorun amaç dışı kullanılşdığında nasıl tehlike doğurduğu aracı camurda iteklemeye kalkınca step kullanmak yerine normal olaralk ortasından kırılmış allahdan kimseye bişe olmadı kısacası amacnda kullanırsanız hiçbir mesele olmaz

aradıgım hi lift ve setinin kullanımı ile ilgili ve ürün tanıtımı videosu http://www.amazon.com/Hi-Lift-Jack-HL485-Red-Cast/dp/B000688VNE?tag=tw-hereford-20 arkadaşlar buradan ürün alabilirmiyiz nasıl alabiliriz fiyatıda bizdeki çin mallarına göre ucuz

ben jackall kullanıyorum 160 lık cokda memnunum kayalar da satılıyo alın kullanın alt tablası ıse gereksız pahalı bende bunun yerıne aracın uzerınde cadır matı koydum gerektıgınde altına tabla olarak kullanıyorum yada kum - camur paletı olarakda kullanılıyo parcalansada 5-10 lıra hi-jack i yurtdısından getırtırsenız de kargo ucretı cok tutar hıc ugrasmayın derım...

Sitede sanırım bir sorun var çok yavaş.Bu sebeple alıntı yapamıyorum ;
Fiyatı hakkında pek bir bilgim yok , kayaların listesini bulamadım. Huma oto'da ilanı kaldırmış ama jackall'ın 170-180 lira gibi bişe olduğunu sanıyorum Berk abi daha kesin bilgi verebilir , tabi matta bi çözüm olabilir orjinalliği bozmak istemeyen tabla alsın :D. Unal beyinde dediği gibi bu krikolar normal kriko değil arazi için imal edilmiş özel krikolar.Bormal koşullarda bende bel vereceğini düşünmüyorum.Eğer bel verdiyse başına gelen arkadaşlar bunu fotoğraflarlarsa bizde marka seçimimizi o yönde yaparız. :smiley: Saygılar. ,

Buyrun Türkiyedeki malum sitede satılan iki ayrı ürün. Ayrıca dükkanda Defender'lar için oldukça bol parça var. Krikolardan biri 130 diğeri 180 TL.Bilgi olarak aklınızda bulunsun :smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-t-max-kriko-60-inch-inc-hi-lift-ba-185-5t-28499824/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-jackall-hi-jack-kriko-60-inch-da3122-28499145/detay

SAYGILARIMLA
Vefik

en iyi önerdiğiniz marka nedir arkadaşlar acil almam gerekiyor ve olmuşken iyisi olsun dedim... yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar bu mereti ben aldım ancak defenderin neresine takacağız çözemedim ayrıca yanlardan kaldırmak içinde yan bar yaptırmak gerekiyor bununla ilgili resimler mevcutsa yayınlayın bizde öğrenelim yoksa bende krıko yok lastık patlasa yarı yolda kalırım şimdilik port bagajda seyirlik duruyor ;D

foremost' Alıntı:
arkadaşlar bu mereti ben aldım ancak defenderin neresine takacağız çözemedim ayrıca yanlardan kaldırmak içinde yan bar yaptırmak gerekiyor bununla ilgili resimler mevcutsa yayınlayın bizde öğrenelim yoksa bende krıko yok lastık patlasa yarı yolda kalırım şimdilik port bagajda seyirlik duruyor ;D

beni ara lastik patlarsa ;D kriko için arka bagaj kapağını aç, ortadan krikola, kaldır, tekeri 10 cm yerden kes iş bitti ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR