janberkaydemir
chusha
Boru içinde oluşacak 30/40 litre su hareket halinde ciddi bir problem. Goruntude pek hoş değil. Onun yerine 20/ 30 litrelik siyah renge boyanmış bir bidon, araç üstüne yada araç yanina bırakıldığında çok kısa sürede soğuk su ile karıştırılmasını gerektirecek kadar ısınıyor. Daha soğuk havalarda ocak da ısıtılacak bir demlik şu da ihtiyacı fazlası ile görüyor.Selam,
Araç üstü ABS boru ile oluşturulan basınç takviyeli duş sistemleri hoşuma gitti benim. Yazın aracın dışında alınacak bir duş ile söylediğiniz gibi araç içi oluşacak nemi dışarıda bırakabilirim. Bahar dönemlerinde zaten çok uzun soluklu seyahatler planlamadığım için duş ihtiyacı daha az olacaktır.
Duş ve tuvaleti aracın arka tarafına yerleştirme seçeneğini de düşünüyorum. Akıl akıldan üstündür diyerek her türlü kombinasyona bakıyorum
Saygılar.
Bir ustadımızın hep söylediği gibi karavancılık da denenmemiş bir konu yok. Bu deneyimler sonucu oluşmuş sonuçları takip etmek önemli. Türkiye tipi çözümler, her konuda olduğu gibi karavan yaşantısını da pek geliştirmiyor.
Üreticilerin güzel, tam donanımlı standart karavanları yerine, uzun yolculuklar yapan karavancıların araçlarını görmek en faydalısı düşüncesindeyim.
Ben kişisel olarak onların deneyimlerini takip etmeyi, görsellikten daha fazla önemsiyorum.
Diğer bir nokta da bir çok yeni karavancı bana uymaz ise satarım düşüncesi ile aracını daha donanımlı ve görsel olarak zengin yapmaya çalışıyor. Yaz sonuna geldiğimiz şu günlerde her sayfada satılık karavanların artışı da bunun bir göstergesi olmalı..
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi