zeynelyesilbas
----^^çalışan makina kurcalanmaz^^---
Ynt: hella dyna view sis farı
05438262326 zeynel yeşilbaş. haber bekliyorum sizden
05438262326 zeynel yeşilbaş. haber bekliyorum sizden
Merhaba,kakyol' Alıntı:merhaba urunlerinizi gorebilecegimiz fiyatlariyla birlikte bir site veya malum sitede ilanlariniz varmi VW Amarok roll bar icin sis fari ariyorum
Tolga bey hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.ttos' Alıntı:iki takım tarafımdan alınmıştır dört gözle beklemekteyim
Hocam merhaba Tolga bey dyna view sis farından aldı ilk sayfada resim ve detayları mevcutcokopirens' Alıntı:hocam karıştı biraz kafalar. hengi üründen var ve ne kadar, resimli olarak atabilirmisiniz?
teşekkürler
kasirga1' Alıntı:Tolga bey hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Merhaba Tolga bey,ttos' Alıntı:teşekkür ederim mahmut bey okuduğuma göre hella 1000 lerin kapakları oluyormuş bunlara elinizde varmı varsa fiyatı nedir acaba 1 takım kendime kapak da alabilirim
kasirga1' Alıntı:Merhaba Tolga bey,
evet hella 1000 lerin kapakları olur. kapak bende yok ama isterseniz temin edebilirim.
Tolga bey merhaba,ttos' Alıntı:malzemeleri bugün teslim aldım kısmetse de yarına taktırırım teşekkür ederim, kapakları malzemeler ile beraber gelirse diye düşünmüştüm, biraz buralarda araştırayım bulamaz isem sizin ile iletişime geçerim.
Mustafa bey merhaba adres bilginizi bekliyorum. 05322471926dr_musty' Alıntı:selamlar.. dynaview den kaldıysa eğer almak istiyorum bende..