Haydi Kardan Adam Yapalım! (13 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuzne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,889

kuzne

Kamp III
Yer
istanbul kurt köy
aydos tepesi park alanında senenin son kar yagısı. kardan adam yapmaya ve mangalda sucuk keyfine ne dersiniz arkadaslar . cocuklar gibi eyleneleim . jeplerimizle karda gezelim . bu hafta sonu . pazar günü. 13 03 2011 günü aylesiyle doğanın mis gibi havasını solumak isteyenler . HADİ KARDAN ADAM YAPMAYA,

Etiketler
Ynt: Haydi Kardan Adam Yapalım! (13 Mart 2011)

karda hayallerimizi canlandıralım

king.jpg

DSCN2628.jpg

un.jpg

Evet Fatih Bey kardan adam günleri geldi ama geçiyor gibi bir hali var, pazar günü için öngörülen sıcaklık 15 derece, kardan adamları yapmadan erimesin ;D Cumartesi günü bir otel projemiz var, onu halledersem geliyorum, bir yer ve saat belirleyelim, çok geç olmadan katılımı artıralım...

abi yaa kardan adam sıktı artık kardan kadın yapsak olmazmı ....hehe takipp..

Gezi için liste neden yok talep yok galiba arkadaşlar
Başlangıcı yapıyorum

1.Binali GENÇ AİLESİ TOYOTA 4Runner

ınsallah denilenin aksine karlar erimezde bizde karan kadın adam hayvan her türlü mahlukat yaparız beyaa :D hadi arkadaslar katılım katılım bulusma noktası otobandan gelecek arkadaslar kartal sancak tepe sapagından cıkıp METRO merkez otogarı yanı petrol ıstasyonu

un.jpg

Aydos OF ROAD için çok uygun bir yer güzel parkurlar var benim çok sık gittiğim yer. Hem yakın hem manzarası süper. Şuan 30cm üzerinde kar var pazar günü ben ve arkadaşalarım Aydos zirvesinde gezi pilanları yaptık karlar erimez ise orda olacağız sizleride bekleriz görüşmek üzere.

Tüm patikaları 5 adet tepenin tüm çıkış ve inişlerini avucumun içiçnden iyi bilirim ama terranomu sattım ....
kia binek var
isteyene rehber olarak gelebilirim.....

S5003177.jpg

S5003178.jpg

IMG0030A.jpg

IMG0029A.jpg

S5003172.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR