Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar uzulerek ben konuyu actım ama katılamıyacagım . isterseniz bu konuyu biraz erteleyip cicek böcek cıktıgında daha kalabalık bir geziye cevirebiliriz
yeni programı sabırsızlıkla bekliyoruz katılamadığımıza üzülüyorduk.... fatih bey seneye inşallah kışı karlı yaşarız da muhteşem heykellerinize bu kez canlı tanık oluruz
ARKADASLAR bu konuyu agvada cok temiz ve cook beyendiyim bir doğa cenneti yer ve en ucuz bansiyon ve en leziz yemekleri yiyeceyimiz . bir yer ve deniz kumsal dere vadi yemyesil bir orman tek kelimeyle cenet kösesi yeni konu acıcam birkac gün sonra resimlerimi bi toparlim yeni konuyu acıcam sadece kalacagımız mekanı benim cok deyerli malatyalı dostum kenan yeri
[quote autho r=kedicik link=topic=70786.msg880472#msg880472 date=1300824396]
sayın kuzne çalışmalar ne güzel omuş öyle elinize sağlık herhalde siz yaptınız hazıra konmamışsınızdır
[/quote]
taabiki benim calısmalarım tesekkür ederim kısın kar yazında kumsalda kumla. ama ne yazıkkı bu sene pek fırsat olmadı malum artık yazın kumsalda calısmalara devam .
Fatih Bey'i tanısanız böyle bir soruya gerek kalmazdı, ondan herşeyi beklerim ben ;D Ya Fatih Bey şu bizim tavan sepeti işi kaldı, ne yapsak onu, bir dahaki aya kadar toparlarsam bir buluşsak da bir baksak?
tabiki dostum yapalım binali abinin cadırı yaptık bitti simdi nasip olursa ay sonunda 4 mt bir alman karavan alıyorum kaporasını verdim karavanın ustte resimleri var birkac tane yeni bir heyecan bkalım baslıyıcaz yaza hazır yazın kanp yapıcaz hep beraber