Hayatı Renklendiriyor Bu Çiçekler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meseregan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,574
Ynt: Hayatı Renklendiriyor Bu Çiçekler

Hepinize ayrı ayrı teşekkürediyorum arkadşlar. Hepiniz çok incesiniz.
Umarım bir gün bir yerlerde karşılaşırız.

Mersin Adana tarafına yolunuz düşüerse ağırlamaktan onur duyarım.

Bu arada Niyazi abi yükleyebildiğine göre devamını bekliyoruz fotoğrafların :smiley::smiley:

Etiketler

meseregan' Alıntı:
Çok teşekkürederim.

Bu arada Niyazi bey Sarı komar (gomar) çiçekleri...

Selam. Bu çiçeği çok severim. Mavisinin görünümüne sarısının kokusuna doyum olmaz. Bizim buralarda mavisine Komar sarısına Zifin derler . Güzel fotolar. Fırsatını bulursam ben de bir kaç foto yuklerim.

işte bu

DENİZ ÇİCEĞİ.jpg

DENİZ ÇİCEĞİ.jpg

meseregan' Alıntı:
Bu da çok eskibir resim. Hangi çiçek olduğunu söyleyebilirmisizin ?Kumsalda çekmiştim.

Bunu okuyunca aklıma bu çiçek geldi eskiden çekmiştim kumsalda kökleri çok derinde oluyor yazın o cehennem sıcağında kurumuyorlar.!! bide neffis kokuyorlar naçizane bi katkım olsun dedim :smiley:

[attachment=1]

kumsal çiçeği.jpg

gezgen' Alıntı:
Bunu okuyunca aklıma bu çiçek geldi eskiden çekmiştim kumsalda kökleri çok derinde oluyor yazın o cehennem sıcağında kurumuyorlar.!! bide neffis kokuyorlar naçizane bi katkım olsun dedim :smiley:

[attachment=1]
Beyazları fotoğraflamak zor olur biraz..
ama güzel görünüyorlar yinede;paylaşımınız için teşekkürler..

evimin bahçesinden ( Muğla-Fethiye ) saygıyla
[attachment=1]

P1170289.jpg

Sayın Küpçü arkadaşım, Cevdet Hocamın beyazı çekmek zordur sözü ve sizin bu fotoğrafınız . Bu işi iyi bildiğinizi gösteriyor. Yeşil arka plan ile çok güzel durmuş. Elinize sağlık.

Cevdet Hocam. Sizin bu fotoğraf, ftoğraf olmamış, d,rek yağlı boya şaheser oluş. Ellerinize sağlık.

Çok güzel bir perspektif yakalamışsınız. Perspektif konusunda bir kaç tiyo verirseniz çok sevinirim.

Teşekkürederim.

koroglu1414' Alıntı:
Beyazları fotoğraflamak zor olur biraz..
ama güzel görünüyorlar yinede;paylaşımınız için teşekkürler..

Başka kareler de vardı da ya yedekleme dvd de yada klasörü bulamadım yaw bu arşiv işi gitgide karışmada .... :( :'(

Bir kaç fotoğraf daha,
buna bizim orada hamucara derler. Yaban çileği, fındık yaprağına yada asma yaprağına sarıp yersin. inanaılmaz lezzetlidir. :smiley:

DSC02941.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,934
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR