Hayatı Renklendiriyor Bu Çiçekler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan meseregan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,055
Ynt: Hayatı Renklendiriyor Bu Çiçekler

Bende de arşiv karışıması problemi vardı, saatler harcadım ama şimdi aradığımı bulabiliyorum :smiley: Bekliyoruz diğer rfootğraflarıda .

Etiketler

meseregan' Alıntı:
Bende de arşiv karışıması problemi vardı, saatler harcadım ama şimdi aradığımı bulabiliyorum :smiley: Bekliyoruz diğer rfootğraflarıda .

ben de çok fazla var ;D ;D ;D

Yine bizim oralardan bir kaç fotoğraf.

DSC02968.jpg

DSC02985.jpg

IMG_0999.jpg

bunlarda sizin oralardan kaçkara çıkarken....

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

DSC_0190.jpg

DSC_0199.jpg

DSC_0326.jpg

meseregan' Alıntı:
Bu da çok eskibir resim. Hangi çiçek olduğunu söyleyebilirmisizin ?Kumsalda çekmiştim.

Bu bahsettiğiniz çiçek sanırım Akdeniz Bölgesine ait değil.Hiç karşılaşmadım.Gerçi Karadeniz sahillerini de bilirim ama ne de olsa Karadenizli değilim,Karadeniz'de görmemem daha normal :smiley:

küpçü' Alıntı:
evimin bahçesinden ( Muğla-Fethiye ) saygıyla
[attachment=1]

Kır papatyalarına bayılırım ayrıca abartmadan söylüyorum mükemmel ötesi bir fotoğraf,çok beğendim.Ellerinize sağlık...Bu arada kopyalamak istiyorum eğer müsade ederseniz :smiley:

koroglu1414' Alıntı:
Bizlerde'de yeni açtı gelincikler :smiley:

Cevdet Bey,manzara özellikle de bulutlar bir harika,insanın içi ürperiyor.5-6 gün önce ben de oturduğum semtte gelincikleri çektim ama hala bakamadım nasıl olmuş.Gelincik tarlalarına,papatya tarlalarına bayılıyorum.Ama tabi gelincikler daha bir iddialılar o mağrur ve hassas duruşlarına rağmen :smiley:

meseregan' Alıntı:
Bir kaç fotoğraf daha,
buna bizim orada hamucara derler. Yaban çileği, fındık yaprağına yada asma yaprağına sarıp yersin. inanaılmaz lezzetlidir. :smiley:

Yabançileğini Amasya Borabay Gölü'de görmüştüm ilk defa.Bir daha da görmedim :smiley: Gerçi yanlış hatırlamıyorsam Sümela Manastırı'na yürüyüş yolunun etrafında görmüştüm sanki.Bu arada sizin bloktaydı sanırım.Sümela Manastırı yürüyüş yolunda fotoğraf görmüştüm.Toğrağın üzerindeki kökler üzerinden yürüyüp geçmiştim.Hoş duygular hissettiğim o anı yaşar gibi oldum.Benim o zamanlar uygun bir makinam olmadığından manzara ile pek uğraşmamıştım.Bu arada Borabay deyince aklıma takıldı.Bir özelliği vardı bu gölün tam hatırlayamadım.Krater gölü olması mıydı,bilen var mı acaba?

meseregan' Alıntı:
Bunlar canon d450 den. Gelincik vadisi Trabzon Of.
Ürperdim!Ne soğuk hayvanlarya,bir anda insan buz kesiyor :smiley: Su yılanı mı o?Abantta,Kahta Atatürk Barajında ve bikaç kere de memlekette gördümsuda kıvrıla kıvrıla yüzerken.Yüzmekten soğudum bunlar yüzünden ki balık misali sudan çıkmayan ben :smiley:

Borabay gölü bir heylan gölüdür. Samsundayken hafta sonların balı kavı ve kampa giderdik oraya.

Evet yaban çileği Karadenizin bir çok yerinde görülebilir.
Kök fotolarına gelince, o fotoyu çekerken hayata tutunmayı yansıtmaya çalıştım. Umarım başarabilmişimdir :smiley::smiley:

Artık bir slr alırsınız ve eserlerinizi burada bizimle paylaşırsınız umarım :smiley:

Evet su yılanı. Ama zararsızlar. Elimizde baya oynadık hayvanla sonra saldık.
Ama insanı tedirgin eden bir elektrikleri var. :smiley::smiley:

İznikte iznik gölünde bol miktar su yılanı var..
zararsızlar..ama yılan soguk hayvandır..insanlar ne de olsa soguk yaratıkları görünce ürperirler.... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri