Bu bahsettiğiniz çiçek sanırım Akdeniz Bölgesine ait değil.Hiç karşılaşmadım.Gerçi Karadeniz sahillerini de bilirim ama ne de olsa Karadenizli değilim,Karadeniz'de görmemem daha normal
Kır papatyalarına bayılırım ayrıca abartmadan söylüyorum mükemmel ötesi bir fotoğraf,çok beğendim.Ellerinize sağlık...Bu arada kopyalamak istiyorum eğer müsade ederseniz
Cevdet Bey,manzara özellikle de bulutlar bir harika,insanın içi ürperiyor.5-6 gün önce ben de oturduğum semtte gelincikleri çektim ama hala bakamadım nasıl olmuş.Gelincik tarlalarına,papatya tarlalarına bayılıyorum.Ama tabi gelincikler daha bir iddialılar o mağrur ve hassas duruşlarına rağmen
Yabançileğini Amasya Borabay Gölü'de görmüştüm ilk defa.Bir daha da görmedim Gerçi yanlış hatırlamıyorsam Sümela Manastırı'na yürüyüş yolunun etrafında görmüştüm sanki.Bu arada sizin bloktaydı sanırım.Sümela Manastırı yürüyüş yolunda fotoğraf görmüştüm.Toğrağın üzerindeki kökler üzerinden yürüyüp geçmiştim.Hoş duygular hissettiğim o anı yaşar gibi oldum.Benim o zamanlar uygun bir makinam olmadığından manzara ile pek uğraşmamıştım.Bu arada Borabay deyince aklıma takıldı.Bir özelliği vardı bu gölün tam hatırlayamadım.Krater gölü olması mıydı,bilen var mı acaba?
Ürperdim!Ne soğuk hayvanlarya,bir anda insan buz kesiyor Su yılanı mı o?Abantta,Kahta Atatürk Barajında ve bikaç kere de memlekette gördümsuda kıvrıla kıvrıla yüzerken.Yüzmekten soğudum bunlar yüzünden ki balık misali sudan çıkmayan ben
Borabay gölü bir heylan gölüdür. Samsundayken hafta sonların balı kavı ve kampa giderdik oraya.
Evet yaban çileği Karadenizin bir çok yerinde görülebilir.
Kök fotolarına gelince, o fotoyu çekerken hayata tutunmayı yansıtmaya çalıştım. Umarım başarabilmişimdir
Artık bir slr alırsınız ve eserlerinizi burada bizimle paylaşırsınız umarım
Evet su yılanı. Ama zararsızlar. Elimizde baya oynadık hayvanla sonra saldık.
Ama insanı tedirgin eden bir elektrikleri var.
İznikte iznik gölünde bol miktar su yılanı var..
zararsızlar..ama yılan soguk hayvandır..insanlar ne de olsa soguk yaratıkları görünce ürperirler.... ;D ;D ;D