Hayallerimizdeki Karavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 273
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 81,061

Etiketler
Ynt: Hayallerimizdeki Karavan

Herkese merhaba ve herkese iyi geziler.....

Sağolun Yusu Bey, elinizde tüfekle olan profil resminiz nerde çekildi?

Başak hanım fotoğrafı TRT televizyonunda yayınlanan Anadolu Gezgini adlı programın çekimlerini yaparken gittiğimiz Aydın Nazilli yakınlarındaki Madran dağında çekmişdik o tüfekde orada koyun otlatan çobanlarındı fotoğrafa espiri katmak için almıştım elime ve boşdu fotoğrafdaki derinlikde güzel olunca buraya avatar olarak koymayı uygun gördüm beğenmenize sevindim

Bende Kendi Hayalimi böyle paylaşayım istedim sizinde hayallerinizle ilgili böyle sayfalar açmazı tavsiye ediyorum.mercedes sprinter 4x4 araç bulmuştum 32.bin lira şimdilik hayallerimi erteleme kararı aldım . resimleri atıyorum yorumlarınızı esirgemeyin

Paylaşım için teşekkürler.....Duygularıma tercüman olmuş bu resimler....Ama bizim ülkemizde böyle şeyler gerçekten de hayal oluyor...Örnegin bu tip bir aracın türkiye satışı var mı....

Şimdi,kendimi kasap kedisi gibi (Etlere bakıp yalandığı için) hissediyorum

şuanda laptopum yanımda olmadığı için diğer resimleri atamıyorum bi kaç güne iç resimler planlarıda atarım ..

Bu tip araçlar bencede en mükemmel kamp araçları.

Sayın VW caravelle böyle bir sayfamız zaten mevcut Aslan Ahmet in açtığı,orada da ilginç araçlara rastlayabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31430.0

arkadaşlar merhaba karavan bölümüne de ufak bir ziyaret yapmam gerekti tecrübelerinize ihtiyacım var.

aşağıdaki karavanı kendim yapsam ruhsat çıkarmam gerekir mi? ruhsat çıkarabilirmiyim? yardımcı olursanız sevinirim.

[attachment=1]