Hatay'da Yürüyüş Rotası (Işıklı-Samandağ)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kptnmagaraadami Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,677

kptnmagaraadami

Yeni Üye
Merhabalar arkadaşlar,
akdenizde birçok yürüyüş rotası olduğunu biliyorum. Ve çoğunu yürüdüm diyebilirim. ama aynı zamanda yeni ve bakir yerler keşfetmek istiyorum.

Hatay'da da bir yürüyüş rotası olduğunu okudum Atlas dergisinin bir rehberinde.Ama yeterli bilgi yok.
Acaba IŞIKLI KÖYÜ--SAMANDAĞ yürüyüş rotasını bilen ya da daha önce yürüyen var mıdır?
Beni bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.Bu Nisan ayında gitmeyi düşünüyorum..

Etiketler
arkadaşlar buralarda daha önceden kamp yapmış hiç kimse yok mu?? en azından su kaynakları ve çadır kurulacak yerleri hakkında bilgisi olan var mı??

Bahsettiğiniz yere Atlas dergisinin sitesinden baktım; rota ya da kamp alanı hakkında bir bilgim yok ancak PDF şeklinde
sakladığım bir kitapçık vardı 2012 senesine ait. Hatay hakkında bilgi verilmiş ancak yine rotalar ve çadır kurmak için spesifik
bir yer verilmemiş. Onun yerine 2 tane otelin iletişim bilgilerine rastladım. Telefon edip sorarsanız belki rotanız ve diğer merak
ettiğiniz şeyler konusunda yardımcı olabilirler diye düşünüyorum; en azından cevapsız kalmazsınız.

Hotel Saray - Hürriyet Caddesi No:3 - 0 326 214 90 01
Mozaik Otel - İstiklal Cad. No:18 Antakya - 0 326 215 50 20

Birde forum içerisinde şu konular var: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56413.0
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=77280.0

Ynt: Hatay'da Yürüyüş Rotası (Işıklı-Samandağ)

ilgilendiğiniz için çok teşekkürler..
biraz sağdan soldan araştırdım..haritalara baktım..

Ama öğrendiğim kadarıyla jandarma bölgesiymiş orası..kamp kurmakta sorun yaşamazsak güzel bir rota gibi gözüküyor.

artık kendimiz gidip keşfedeceğiz.. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,825
Kayıtlı Üye Sayımız
166,619
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR