Hatay Off-Road Grubu: Belen (Gedik-Çakallı-Topboğazı) Etkinliği (01.01.2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,122
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Belen (Gedik-Çakallı-Topboğazı) Etkinliği (01.01.2012)

Bu gezimizi düzenleyen ve katılıp renk katan arkadaşlarıma teşekkür ederim selamlar.Menderes hocam haber ve duyuru bekliyoruz

Etiketler
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Belen (Gedik-Çakallı-Topboğazı) Etkinliği (01.01.2012)

Arkadaşlar; Aynı bölgede Google Earth programından farklı bir güzergah buldum. Yani o yangın kulesini kafaya acayip taktım. Bu hafta, tespit ettiğim bu alternatif yoldan yeniden denemek istiyorum. Ne dersiniz ? Daha iyi teklifi olan varsa açığım ama yoksa deneyelim derim...

Güzel gezi olmuş fotoğrafların devamı var sanırım bekliyoruz.

menderessereflisan' Alıntı:
Arkadaşlar; Aynı bölgede Google Earth programından farklı bir güzergah buldum. Yani o yangın kulesini kafaya acayip taktım. Bu hafta, tespit ettiğim bu alternatif yoldan yeniden denemek istiyorum. Ne dersiniz ? Daha iyi teklifi olan varsa açığım ama yoksa deneyelim derim...
Hocam tek başına oralara girme,rotayı çıkarabilirmisin harita üzerinde bir görsek daha iyi olur fikir oluşturmak için

Gidelim hocam valla ben varım , ama sedat abimizin dediği gibi önce tam netleştirelim.Bide çok durduk geçen rota değiştiği için , sabah daha erken buluşalım vakit kısıtlı oluyor malumunuz.:smiley:

alihay' Alıntı:
Güzel gezi olmuş fotoğrafların devamı var sanırım bekliyoruz.
Ali bey üzgünüm başka fotoğraf olduğunu sanmıyorum çok fazla sis pus vardı etraf görünmediği gibi objektifler buğulanıyordu kağıt peçeteyle silip öyle resim çekebildik

Hava biraz bozuk görünüyor galiba :smiley: kimseden de ses seda çıkmadığına göre .....

MTNYLDRM2' Alıntı:
Hava biraz bozuk görünüyor galiba :smiley: kimseden de ses seda çıkmadığına göre .....
bu pazar evinde otur rahat duramıyorsan bahceye zibil tasıyacağım adam lazım buyur gel !

Abi mesajini yeni okudum.YARDIM LAZIMSA HER ZAMAN HAZIRIZ ALLAH'IN IZNIYLE.INTERNET EVDE YOK BI TELEFON ACMAN YETERLI.

MTNYLDRM2' Alıntı:
Abi mesajini yeni okudum.YARDIM LAZIMSA HER ZAMAN HAZIRIZ ALLAH'IN IZNIYLE.INTERNET EVDE YOK BI TELEFON ACMAN YETERLI.
Sağol Metin yağış bizler için sorun olmazda hanımlar ve çocuklarıda düşünmeliyiz arazide olsa

Artık bu pazar boş geçmeyelim:smiley:)menderes abiduyurulur dediğin yer iyi gözüküyor ama bide karlar erimeden radarada çıkabiliriz tabi şeçenek çok....

GİDELİM GİDELİM NASIL OLSA MENDERES ABİNİN DEDİĞİ YERDE DE KESİN KAR VARDIR AHMEDİM.

Bugün cuma kimseden haber yok mu?Program ve güzergah belli midir?Yoksa iptal mi:(

küçük ağa' Alıntı:
Menderes hocadan haber bekliyeceğiz yoksa yoktur
Aslında radara tersten yani kırıkhan tarafındaki toprak yoldan çıkıp kar görüp pınarın başında rüzgarsız çukur yerde ateş yakıp çay demleyebiliriz oymak başına duyrulur ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR