Hatay Off-Road Grubu: Belen (Gedik-Çakallı-Topboğazı) Etkinliği (01.01.2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 88
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,132
Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Belen (Gedik-Çakallı-Topboğazı) Etkinliği (01.01.2012)

hasancolakefe' Alıntı:
Aslında radara tersten yani kırıkhan tarafındaki toprak yoldan çıkıp kar görüp pınarın başında rüzgarsız çukur yerde ateş yakıp çay demleyebiliriz oymak başına duyrulur ;D
Şöylemi olacak Hasan Bey Kırıkhan,Delibekirli,Yılanlı,Fenk yaylası ,Kurtlu sarımazı yoldaki taşların temizlendiği yol,dere geçidinin yapıldığı yol yukarı radara doğru olan düzlük suyun olduğu yer gez beli vericilere giden yol kavşağı,Belen gediği doğrumu tarif ettim

Etiketler

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Belen (Gedik-Çakallı-Topboğazı) Etkinliği (01.01.2012)

Nerede buluşuyoruz :smiley:İskenderundan çıkışta Sedat Başkan,Ahmet ve ben beraber de çıkabiliriz.Çok geç çıkmassak iyi olur malumunuz hava şartları.Zaten şu an issumeye bile kar yağıyor.

MTNYLDRM2' Alıntı:
Nerede buluşuyoruz :smiley:İskenderundan çıkışta Sedat Başkan,Ahmet ve ben beraber de çıkabiliriz.Çok geç çıkmassak iyi olur malumunuz hava şartları.Zaten şu an issumeye bile kar yağıyor.
yarın saat onda topboğazında olacağız ben iskenderundan yolcu alacağım

Arkadaşlar elektirikler yoktu yazamadım proğram saat 10.oo top boğazında buluşmakla başlıyor sonra kırıkhan çamlığından dağa doğru tırmanacağız kutlusoğuk sudan fenk köyüne varmadan sola dönüp toprak yoldan radara çıkacağız radara varmadan pınar başında yemek ve çay molası vereceğiz herkesten rivam ateş için odun ve tahta parçası getirsin menü serbest atıişç :Dburadada kar yağmaya başladı çok mutluyuz yarin görüşmek dileğiyle ;D

küçük ağa' Alıntı:
Şöylemi olacak Hasan Bey Kırıkhan,Delibekirli,Yılanlı,Fenk yaylası ,Kurtlu sarımazı yoldaki taşların temizlendiği yol,dere geçidinin yapıldığı yol yukarı radara doğru olan düzlük suyun olduğu yer gez beli vericilere giden yol kavşağı,Belen gediği doğrumu tarif ettim
Aynen öyle sedat abi maşallah yolları iyi biliyorsun sağlıcakla kal selamlar

yoğun kar yağışı nedeniyle gezimizi iptal ettik kısmet yine dağda çıktı arkadaşın makinesini getirmeye gittik ford transit minibüsle çıkamamışlar

Görüntü0453.jpg

Görüntü0454.jpg

Görüntü0455.jpg

Görüntü0456.jpg

Görüntü0457.jpg

benim arabanın aküsünden takviye yaptık çalıştırdık kayışı kırıldı gergi kasnağı bilya dağıtmış bıraktık geldik iyi soğuk vardı

Görüntü0458.jpg

Görüntü0459.jpg

Görüntü0460.jpg

Görüntü0461.jpg

Görüntü0462.jpg

hasancolakefe' Alıntı:
Arkadaşlar elektirikler yoktu yazamadım proğram saat 10.oo top boğazında buluşmakla başlıyor sonra kırıkhan çamlığından dağa doğru tırmanacağız kutlusoğuk sudan fenk köyüne varmadan sola dönüp toprak yoldan radara çıkacağız radara varmadan pınar başında yemek ve çay molası vereceğiz herkesten rivam ateş için odun ve tahta parçası getirsin menü serbest atıişç :Dburadada kar yağmaya başladı çok mutluyuz yarin görüşmek dileğiyle ;D
geç kaldın Hasan Bey seninle görüştükten sonra arkadaşlara haber verdim yolu bulamayabiliriz deyince riske grmeyelim Hasan Bey iptal edelim diyor diye reyhanlıda çok yağdımı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.