Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m atilla kupeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,988
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

asem spor' Alıntı:
Selamlar,hasan bey bildiğim kadarıyla 3 inch yükseltme yaptı jimny e lastiklerde maxxis marka.
Tespitiniz doğrudur hocam lastiklerde marshall

Etiketler
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Arkadaşlar öncelikle güzel etkinlik için organize eden yaşar hocam, menderes hocam ve sedat beye çok teşekkürler.
Güzel ve eğlenceli bir gezi oldu. Katılımcılara çok teşekkürler. Harika manzaralar gördük. Paylaşımlar için teşekkürler.

evladımı tekrar bağırıma bastım çamur çıkışından sonra :smiley:)

kubkup' Alıntı:
aaaa babacım hamdi abi duymasın 'tek geçen ben oldum' lafını :smiley: hakkını yeme şimdi hamdi abi de süperdi..
Vallaha duydum atillacım bir acıklama borclusun kupkup tsk ederim..şahitlerim var..bu sefer balıkla kurtulamassın haberin olsun..

Selam arkadaslar gerek organizasyon gerek,parkur yardımlasma ,dayanısma kaynasma en onemlisi boyle adrenali yuksek bir parkurda kazasız belasız bitirmek programda ne yazılıysa uygulanıp sonuclandırmak cok keyifliydi her iki grupda gayet uyumluydu herkese tsk eder yeni gezilerde tekrar beraber olmak uzere hoscakalın..ALPER adanaya yolun duserse mutlaka bekleriz ellerine saglık..

Merhaba hamdi bir teşekkürle bitiremezsin. Hani resimler bizim ekip çok yavaş. Önceden bütün resimler 2 günde biterdi. Yeni gezi planı var halen resimler yok. Lütfen arkadaşlar ğeçitimeyelim.

http://www.youtube.com/watch?v=s_536FleDbI
http://www.youtube.com/watch?v=YQMwu1Ql_ys

Bunlarda benim nissanın batışının videoları

hacer1959' Alıntı:
Merhaba hamdi bir teşekkürle bitiremezsin. Hani resimler bizim ekip çok yavaş. Önceden bütün resimler 2 günde biterdi. Yeni gezi planı var halen resimler yok. Lütfen arkadaşlar ğeçitimeyelim.
Selam abla benim ftg makinem yanımda yoktu .ayrıca ayca hanım dere gecisinde yanımızda yoktu bu yuzden fotograflar az oldu bu defa saygılar..

Arkadaşlar gerçekten çok güzel bir gezi olmuş. Tüm paylaşımcılara teşekkürler. Bu arada yanılmıyorsam Hyndai Santa Fe de var gezide. Listede adı yok ama. Bu Santa Fe'li arakadaşa arabasıyla ilgili bir kaç sorum olacaktı.

Gezi çok güzel olmuş. Görseller için teşekkürler.. Daha 3-4 yıl öncesine kadar bu bölgede offroad yapacak araç bulamazken şimdilerde gezilere yetişemiyoruz. Hatay Adana Osmaniye K.Maraş Gaziantep Kayseri hepsi örgütlü güzel araçlar var. Offroad çok popiler.

jeep' Alıntı:
Gezi çok güzel olmuş. Görseller için teşekkürler.. Daha 3-4 yıl öncesine kadar bu bölgede offroad yapacak araç bulamazken şimdilerde gezilere yetişemiyoruz. Hatay Adana Osmaniye K.Maraş Gaziantep Kayseri hepsi örgütlü güzel araçlar var. Offroad çok popiler.
Göktuğ; gerçektende gelinen nokta çok güze. şimdi her arkadaşımız sırf offroad için ikinci aracını aldı çevre illerden ardı ardına kurulan kulüp haberleri alıyoruz çok sevindirici bunda sizlerin katkıları elbette büyüktür hamdolsun hataydada derneğimiz kuruldu inşallah ilk resmi etkinliğimizi 10 nisanda yapacağız mutlak desteklerinizi bekleriz bu vesileyle Gazofa başarılar dilerim selamlar.

Herkese selamlar,

Hatay Off-Road Grubumuzun etkinliğine gelen tüm pilot ve kopilot arkadaşlara, işlerinden dolayı gelemeyen kalbi bizimle olan diğer arkadaşlarımıza, ayrıca bizleri onurlandıran ve çok sevindiren Adana Off-Road Grubundaki Dostlarımıza, HRT Akdeniz ekibinin pırlanta ve yetenekli iki Kardeşimize Alper Tüydeş ve Ümit Kanmış’a yürekten teşekkür ediyorum. Sizlerle hep beraber olmak gurur verici.

Bu arada fotoğrafları bugün uzun uzun inceledim, bu gezi sanki benim katıldığım bir gezi değilde başka bir gezi gibi geldi. :smiley: Fotoğraflar sayesinde görmediğimiz anlarıda yaşamış gibi oldum. Fotoğraflar ve videolar için ayrıca ayrıca teşekkürler… :smiley:

Arkadaşlar hepinizin yardımına bir konuda ihtiyacım var. :smiley:

Zor yollar belgeselini çoğumuz bilir ve büyük bir keyifle severek seyrediyoruz. Buradan tekrar Zor Yollar ekibinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Başta 20 dakika olan program şimdi, onlarca bölüm çekilmesine rağmen program daha uzun yayın süresi ile farklı saatlerde ve günlerde tekrarı gerçekleşiyor. Aynı bölüm şu sıralar cumartesi-Pazar ve Pazartesi yayına alınıyor. Bu da programın ne kadar ilgi çekici olduğunu gösteriyor. Bildiğiniz gibi programı kendi yayın saatinde seyredebilmek, internette indirip seyretmekten veya cd den seyretmekten çok daha keyifli. Zor yollar belgeseli üç günde yayınlandığı için bir şekilde diğer tekrarına yetişebiliyoruz. TV başında zamanında seyrederekte, sanıyorum miniminicikte olsa emeği geçenlerin yorgunluklarına teselli oluyoruz. :smiley:

Sizlerden şöyle bir ricam olacak.Benimle birlikte birkaç arkadaşımda, sabırsızlıkla beklediğimiz Alper Kardeşimizin programını Perşembe akşamı 20:30’da zamanında seyredemeyeceğiz gibi görünüyor. Almanya’da birlikte okuduğum çok sevdiğim Çinli ev arkadaşımın Antakya’ya Perşembe akşamı gelmesi büyük bir tesadüf. :smiley: 6 yılın ardından canım arkadaşım Jiang Young Lee gelişini nasıl Perşembe akşamına denk getirdi ben de anlamış değilim. Cuma gününden itibaren HRT Akdeniz’i arayıp programın tekrarını benimle birlikte iisteyebilir misiniz? ;D Tekrarı olmazsa Çinli arkadaşıma bir hayli pahalıya mal olacak bu durum. :D :D :D

HRT Akdeniz Tlfn: (0326) 221 36 36

Uydu Frekans Bilgileri:
Frekans: 12562
Symbol:25000
Polarite: Vertical / V / Dikey

Emeği geçen herkese teşekkürler..Umarım en yakın zamanda sizleri de Adana'da misafir ederiz.
Buluşmanın en önemli yerini kaçırdığım için foto sayısı az ne yazık ki.. ( Genelde 700 den aşağa foto çekmezdım ama bu sefer 200 anca çekmişim :smiley: )

DSC_1710 [800x600].jpg

DSC_1711 [800x600].jpg

DSC_1712 [800x600].jpg

DSC_0004 [800x600].jpg

DSC_0005 [800x600].jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR