Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan m atilla kupeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,987
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

makina fujifilm bu kadar performansı bende beklemyordum açıkçası ama doru ayarlar ve o günkü hava şartları net kareler yakalamaya imkan sağladı.. ama benm şahsi tercihim canondur

nill' Alıntı:
Fotoğraflar çok net.makinanız Canon mu?

Etiketler
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

asem spor' Alıntı:
parkura baktıkça içim gidiyor, bende olsaydım arabam şurda takılır burda takılmaz falan kafamdan geçiyor resimlere baktıkça .. MT lastiklerin tam performansla deneneceği bir parkur.

erhan bey bence vitaranın kendini kanıtlıcağı yerdi katılmanızı isterdim doğrusu

Bende çok arzu ettim fakat, malum..dalışım vardı hafta sonu....

katılamasamda sürekli erdinç beyle görüştüm.......

amigo' Alıntı:
Vallaha duydum atillacım bir acıklama borclusun kupkup tsk ederim..şahitlerim var..bu sefer balıkla kurtulamassın haberin olsun..

:smiley: yanlış anlaşılma olmuş hamdi abi :smiley: babam ilk geçişi diyomuş evet orda doğru söledi yani :smiley: ondan başka kimse geçemedi :smiley: ama senin geçişte harikaydı

Resimlerden çok keyifli bir gezi olduğu anlaşılıyor,gidilen yerler çok güzel,paylaştığınız için tşk ler.

;) Ayça hanim emeğinize sağlık, güzel kareler..
Başka etkinliklerde görüşmek dileğiyle..
Bol manzaralı off roadlar olsun ;D

Günaydın arkadaşlar resimler için bütün emeği geçen arkaşların eline koluna sağlık teşekkür ederim. Hepsi bir harika yalnız parkurda geçen araç sayısı çok az çekilmiş. İki gurubun birleşiminde daha çok resim bekliyordum.

Günaydın onur resimleri bekliyorum.

Günaydın alper bey tv izleyemeyeçek arkadaşlar için buraya video yükleyemezmisiniz. Bir tane videoyla kurtulamazsınız herğün yazarım taki verene kadar. Şaka bir yana özellikle rica ediyorum

Selam antıocha benim makinam fuji, genelde iyi ama,gece çekimlerinde yetersiz kalıyor.Yeni bir makina alacağım.Canon un renkleri çok canlı Nikon un netlemesi daha güzel.Ama galiba nikon d90 alacağım gibi.Sonuçta renkler kullandığın lens le alakalı.Farklı bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Ayca cok tsk ederim ellerine saglık:smiley:)

nill' Alıntı:
Selam antıocha benim makinam fuji, genelde iyi ama,gece çekimlerinde yetersiz kalıyor.Yeni bir makina alacağım.Canon un renkleri çok canlı Nikon un netlemesi daha güzel.Ama galiba nikon d90 alacağım gibi.Sonuçta renkler kullandığın lens le alakalı.Farklı bir fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Selam Nil bende yeni bir makine alma aşamasındayım. Henüz incelemelerim bitmedi. sanırım Nikon ağır basacak. Fotokritik ve benzeri forumlardaki yorumları inceleyebilirsiniz. İyi bir makine ayırabileceğiniz bütçeylede alakalı ama almışken iyisine bakmak lazım. İnce eleyip sık dokumak lazım.

ben nikondan canon' döndum 6 yıllık nıkon beraberlıgıme son verdım verdıgım karardanda cok memnunum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR