Hangi Çeşit Çeki Demiri?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tuneman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,401

Tuneman

Some People Feel The Rain. Others Just Get Wet!
Mesajlar
20
Tepkime Puanı
0
Arkadaşlar Merhaba,
Pazartesi veya salı aracıma çeki demiri taktıracağım. Aradığım firmada 2 çeşit mevcut. Sabit ve sökülüp takılabilen. 2si arasında fiyat fazla oynamıyor. Sizce hangisini kullanmalıyım?
 

Etiketler
Ynt: Hangi Çeşit Çeki Demiri?

Bence sabit çeki demiri olmalı diye düşünüyorum...oynar ,hareketli çıkıp takılabilir olanlar ileride sorun olabilir düşünüyorum....4 arabaya çeki demiri taktıran biri olarak....
 

Ynt: Hangi Çeşit Çeki Demiri?

Teşekkür ederim. Bende öyle düşünmüştüm. Sabit daha mantıklı olacak.
 

Ynt: Hangi Çeşit Çeki Demiri?

Selamlar,

Sonunda taktırdım çeki demirini. İspanyol marka. Piyasa çok firma ile konuştum ama hiçbiri bana güven vermedi. Bazıları Istanbul dışında bazıları ise sorularıma cevap vermeyi bırakın sipariş için geri bile dönmediler. Bazı firmalar ise yanlızca demiri satıyor ve diğer işlerde sizi yanlız bırakıyorlar. Ve aradığım hemen hemen tüm firmalar parçaların ithalini gerçekleştirmemiş, yani gümrüklü sahada , antrepoda bekletiyor ve sizden ödemeyi alınca çekiyorlar. Buda 1-2 günlük iş min. Ayrıca parçayı görmeden parasını ödemiş oluyoruz. Tabiki benim ulaşamadığım işini düzgün yapan firmalarda vardır elbet. Çeki Demiri + Montaj (elektrik dahil) + proje + TSE( bazı firmalar yeni yönetmelikden haberdar bile değil) dahil olmak üzere 1500 TL KDV dahil. Evraklar çok önemli imiş. Gümrük belgesi, işçilik faturası, CE onay belgesi, Karayolları uygunluk belgesi vs.. gibi evraklar gerekiyor. TSE den randevu alınıyor ve başvuruda verilen (Seri no ve montaj yapılmıiş araç) fotosu ile karşılaştırma yapıyorlar. Daha sonra TUV ve Trafik işlemi. Arkadaşlar TSE şu sebeple yapılıyormuş; Bu çeki demirlerinin sahtesi varmış ve bunları orjinal gibi gösteriyorlarmış. TSE de bu gümrük kayıtları ile parçanın eşleştiği tespit ediliyormuş. Bu anlattıklarım tabiki benim servis aldığım firmanın bana anlattıklarıdır. Firma ismi vermedim çünkü reklam gibi olsun istemiyorum. İhtiyacı olan arkadaşlara PM den iletebilirim.( bu reklam olmadı sanki :smiley:.
Herkese İyi akşamlar.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Mesajlar
1,524,065
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

SON KONULAR



Geri
Üst