memuto' Alıntı:usta bosver gallopper i. her çekik gözlü japon değildir.
rashitpek' Alıntı:merhabalar merak ettiğimden soruyorum galloper araç sahibimisiniz ? Çünkü o kadar çok insan var ki etraftan duydukları ile bilmeden konuşan umarım bu aracı tanıyıp da böyle bir yorumda bulunuyorsunuzdur.Çünkü bu aracı 1999 yılında türkiyede satışı başladığında ailem almıştı yaklaşık olarak 5 yıl kullandık ve satıldı ardından 2008 yılında jeep almaya karar verdim ve galloper aldım.Yaklaşk olarak 7 yıldır bu aracın kullanıcısıyım ve çok memnunum.Buna istinaden kurduğunuz cümleyi okuyunca şaşırdım.
Herneyse boşverin galloperi alın bir honda offroada devam
SalihYaman' Alıntı:Herkese merhaba . Öncelikle ben Hyundai Galloperden 5 tanesine sahip oldum. Kendim rentacar ile uğraşıyordum. Artı ve eksi yönlerini belirteyim size. Otomatik olanlarda hararet problemi var aracın orijinal radyotoru hem motoru hem hem sanzimani soğutmaya yetmiyor. Basit bir çözüm radyotoru büyüterseniz problemi büyük ölçüde çözersiniz. Düz vitesli ve benzinle ise evladiyelik bir aractir. Tabi bakımlarını zamanında yaptırdığınız sürece. Dizel ise en problemli olanıdır. Bir kere motor gücü çok düşük kalıp arazide olsun normal yolda olsun çok hantal bir aractir. Ankara'da yasıyorum ben bu araçları o zaman şaşmaz sanayi sitesinde Hyundai Yıldırım yetkili servisi var oraya götürüyordum. Bu servis bu araçlar konusunda bayağı bir bilgi sahibi. Birde tabi alt yaglama yapmayı unutmayın en kısa zamanda tekrar bir Galloper alıp aranıza katılacağım.