Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,370

Etiketler
Ynt: Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

loganrory' Alıntı:
Marka kavramim yok o yuzden kendimce soracagim bu Elizabeth nereliydi,neye benziyordu,cogu aracin videosu var bende,yada fotografi,bulup cikartalim ortaya,ama tarif lazim;)

;D ;D ;D ;D buna benziyordu

SDC13345.png

Güzel bir etkinlikti , bir kişinin bile yüzünü güldürebildiysek :smiley: ne mutlu.

Kendimizde oldukça eğlendik. Yakıtımın bitmesinden dolayı kendi aracımla fazla gezemedim. Ama Alp kardeşim (Alfonse) sağolsun benide aldı aracına 5 kişi sıkı bi ofroad yaptık.

Alp bu taponu pimli yapalım, araziye gelince çıkarırsın. Maşallah tampon düştü ama hala sapasağlam.

[attachment=1]

Photo-0536.jpg

Lastik uzmanı değerli arkadaşımız Erkan'ada teşekkür etmek isiyorum. LAstikler konusunda verdiği bilgiler için. Bir dahaki sefere STT. ;)

Buda ASKERLİK HATIRASI ;D :D

Yanlız bir kare vardıki, cep telefonunun yavaşlığından o kareyi yaklayamamışız. Cihan abi kurtarın beni diye bağırıyordu. ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

Photo-0532.jpg

Photo-0533.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Erkan ne iş ;D ;D ;D

DSC05443.jpg
DSC05444.jpg

Eeeeee bi an L den sonraki R ve C yi karıştımışım galiba :D harfler karışmış ;D

Alla allaaa, ya duyanda beni LR düşmanı sanıcak :smiley: yapmayın etmeyin :smiley:,aslan gibi makina,dostumuzun tosunu,niye binmiyim yaw :smiley:

Daha çok video var hangisi olduğuna bakmadan önce yükleneni koyuyorum, Ufuğumu kayırma gibi bişey yok aman ha ;D

th_SL370585.jpg

th_SL370586.jpg

çılgın Faruk abim ya ödüm koptu düşecek diye :smiley: bu çamur yatağından benim geçişimin bir videosu yokmu ya ;D

Tempus' Alıntı:
çılgın Faruk abim ya ödüm koptu düşecek diye :smiley: bu çamur yatağından benim geçişimin bir videosu yokmu ya ;D

ne demiş atalarımız

kumda oyna çöp batmasın ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Orhan ağabey sizinle tanıştığıma çok memnun oldum, fakat benim fazla emeğim yok Fotolar Altuğ a Videolar Emrah a ait bana sadece yüklemesi düştü ;)

Asıl Teşekkür edilmesi gerekenler Türkiyenin dört bir yanından yüzlerce kilometre aşıp bu etkinlik için gelenlerdir bence. Hepinize çok teşekkürler.
Yavuz bey az emekmi, ben kafayı sıyıracağım ,kürşattan yardım aldım ,meğer en büyükten başlamışız ( Ertuğrulun viclenmesi)
şimdi bizim kız diğer notebook'tan aktarıyor .orada olmak benim için büyük mutluluk'tu,sevgiler.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Yavuz bey az emekmi, ben kafayı sıyıracağım ,kürşattan yardım aldım ,meğer en büyükten başlamışız ( Ertuğrulun viclenmesi)
şimdi bizim kız diğer notebook'tan aktarıyor .orada olmak benim için büyük mutluluk'tu,sevgiler.
pardon Çağların vinçlenmesi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR