discovery-V8' Alıntı:...kurtarma operasyonu başlanğıcı ve Elizabeth;D ;D
SDC' Alıntı:Ben de kimse Elizabeth'imi çekmedi sanıyordum
Hoş arkadaşlarımızdaki def90 aşkı da bu gezide ortaya çıktı ya neyse, kullanmayan TYT cı kalmadı ;D
ablacım bu t*y*t camiası hep böyle defenderleri beyenmezler ama gördüklerinde araca aç kurtlar gibi saldırıp sürmek isterlerSDC' Alıntı:Ben de kimse Elizabeth'imi çekmedi sanıyordum
Hoş arkadaşlarımızdaki def90 aşkı da bu gezide ortaya çıktı ya neyse, kullanmayan TYT cı kalmadı ;D
discovery-V8' Alıntı:
ata036' Alıntı:ablacım bu t*y*t camiası hep böyle defenderleri beyenmezler ama gördüklerinde araca aç kurtlar gibi saldırıp sürmek isterler![]()
![]()
![]()
![]()
discovery-V8' Alıntı:
CDM-SUBARU' Alıntı:E aynı Hüseyin geçer demedimi allaşkına.
Hatta aynı Hüseyin,sen yak o arabayı demedimi pekiiiiii ;D,ver makinayı ben geçiyim demedimi pekiiiii ;D
Yavuz var yaa valla korkulur senden ;D,o haldeyken geçer diyen oldumu,ama o hale gelmeden iyi bir yöncü ile geçerdi diye inatla savunuyorum baba
;D Sen beni sevmiyomusun ;D el kadar adama niye 38 lik taş düşsün diyosun vicdansız ;D
mete bey,ilginize candan teşekkür ederim, yavuz bey sagolsun sorunu giderdi ,kalan 1-2 video'muz daha var onlar cok yüklü.acemi80' Alıntı:izin verirsen açılmış halini ben yüklemeye çalışayım
CDM-SUBARU' Alıntı:Yok yok,o hale gelmişken ıh baba haklısın,ben orda -di- li geçmiş zaman ekini kullanmayı unutmuşum o zaman ;D
Kıpırdamıyodu araç hatırlarsan,kalmıştı,ordan artık çıkması mücizeydi.
Ama tekrar ediyorum,iyi bir yöncü ile o hale gelmeden çıkardı ;D
ORHANBIYIKLI' Alıntı:serkan hocam yapma neolur, balonları şişirdiğin kopresör kürşatınkinin iki misli idi,adil değildi.
![]()
![]()
![]()
ORHANBIYIKLI' Alıntı:Çıkardı, Çıkardı Kesin çıkardı![]()
![]()
![]()
pandipieri' Alıntı:yuh diyorum artık...kursat benim kompresor daha iyi diyen sen degilmiydin yahu...
yalnız buldunuz beni saldirin tabi
zaten altugun saldirilarina mazruz kaldim giderken illa kaputu ac bakalım diye
...
emrahmarti' Alıntı:Abi kaputu açmanı sorunsuz çalışan motoru resimlemek için istemiştik. Hani bizimkiler çalışmıyor yağ damlatıyor arıza yapıyor ya.![]()
![]()
![]()
![]()