Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,393
Ynt: Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

16 farkli video cekmisim,haliyle makinenin sarj omru kisaldi, yoksa o ani belgelemek cok zevkli olacakti ama,Ceken degil aracin icinde kurtarilmayi bekleyen iki magdur rolu kaldi Cigdemle bana:smiley:

Etiketler

Evet ayakkabılarınız çamur olmasın diye inmediniz değilmi yoksa şarj bahane :D :D :D

Araca bindigimizde zaten ayagimizin camuru ile aracinizi kirlettik,derdimiz bu boyla camura saplanirsak kimse gormez uzerimize basarlar korkusuydu:smiley: ee aracin ic yikamayada ihtiyaci olacakti.Zj bile batmisken haksiz degil bu korku.

loganrory' Alıntı:
Araca bindigimizde zaten ayagimizin camuru ile aracinizi kirlettik,derdimiz bu boyla camura saplanirsak kimse gormez uzerimize basarlar korkusuydu:smiley: ee aracin ic yikamayada ihtiyaci olacakti.Zj bile batmisken haksiz degil bu korku.

aaa sen arabadamıydın , hiç gözükmüyordun ama ,ama daha çamurlanmadın sen ,seni başka bir gezide çamurlarız dert etme sen abisi :D

.com' Alıntı:
Bu arada benim ilk batışımı ve kurtarılışımı çeken Mustafa Beye sonsuz teşekkürler o lastikleri yüzünden şansız olan ZJ benimkisiydi ;D

Siz sağolun Necmi Bey, o lastiklerle hangi araç olsa orada kalırdı. Selamlar.

Yalnız bir kere daha anladımki, batmazsan hiç fotografın olmuyor ;D ;D ;D

keşke öle demeseydin kürşatcım ya ))

2010 04-10-11 otistik çocuklar etkinligi. 096.jpg

pandipieri' Alıntı:
Mete hocam fotolar icin cok tesekkurler... bu arada hemen belirteyim, balon sisirme konusunda bir toyotacı olarak :smiley::smiley::smiley::smiley: kursatı bese katladim bilginize... hahahah kursatcim opuldum dostum...
serkan hocam yapma neolur, balonları şişirdiğin kopresör kürşatınkinin iki misli idi,adil değildi.
:D :D :D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
serkan hocam yapma neolur, balonları şişirdiğin kopresör kürşatınkinin iki misli idi,adil değildi.
:D :D :D

abi bu tyt cilar boyle iste iki kati para verip iki kati guclu alet alip sonra ben daha hizliyim der bakma sen onlara :D sonrada harcadiklari asiri guc yuzunden kompresoru bagladiklari aracin akusunu bitirirler ama onu soylemezler ;D ;D ;D

Seni tanımak bana iyi geldi ALP,gerçektende iyiki varsın,manda yatağında seni vinç'lediğimde verdiğin tepki ,muhteşemdi,
insanın kendini aşması böyle bir şey olsa gerek, tombul yanaklarından öpöyorum .hoşçakal.

Tempus' Alıntı:
abi bu tyt cilar boyle iste iki kati para verip iki kati guclu alet alip sonra ben daha hizliyim der bakma sen onlara :D sonrada harcadiklari asiri guc yuzunden kompresoru bagladiklari aracin akusunu bitirirler ama onu soylemezler ;D ;D ;D
Haklısın kürşatcım ,hocam hüseyinin aküsünü sıfırladı,kopresör elinde akü arıyordu ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR