Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 297
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,399
Ynt: Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

Orhan abi,maşallah baya baya gidiyodu senin makina :smiley:
makaslar felan :D

Etiketler

Bakkan' Alıntı:
Kürşat haklı, Orhan abinin defendir gidiyodu maşallah.
Kaputun altında Toyota motoru mu var acaba ;D
öpüyorm seni burakcım ,sana söz hava filitresini toyataya cevireceğim ;D ;D ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Orhan abi,maşallah baya baya gidiyodu senin makina :smiley:
makaslar felan :D
Erkan bey,kasımda Adanadan getirdim,bu yaz daha iyi duruma getireceğiz kısmetse motor kulaklarında , arazi transfer kutusunda,ve lov'da sorun var .

Erkancım iyiki varsın kardeşim..

Yaptığın sackavurmasının tadı hala damağımda..Güzel kardeşim pazar sabahı kaç tane yumurta kırdın bilmiyorum ama 6 tava oldu sanırım.Kollestrol sınırımı zorladım lezzetinden.

Eksik olma eline sağlık sevgili dostum.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Kürşatcım çok güzel videolar çekmişiz,yüklemeyi beceremedim ,akşama bizim kız halledecek. otobandaki 130 lastik farkından olsa gerek
benim KMsaatim 100 110 nu ancak bulabildi.

abi bende 110 gösterirken buradin tyt ve navigasyon 125 di arkandaydik. Sollamalarda 130 gördük

orhan abiciğim asıl ben senin gibi inanılmaz duyarlı ve tatlı ve bi o kadar iyi bi insanla tanıştıgım için çok mutluyum. ayrıca çadır konusunda kafanı yorma ben kendime çok tatlı şeker bi yardımcı buldum hem onunla oyun oynadık hemde çadırı topladık. bi dahak seferede beraber toplarız kahveyide karşılıklı sohbet ederek içeriz :D seninle tanışmış olmak benide çok mutlu etti. bi dahaki sefere eşinide aramızda görmek dileği ile

Tempus' Alıntı:
abi bende 110 gösterirken buradin tyt ve navigasyon 125 di arkandaydik. Sollamalarda 130 gördük
iyiki benim kaporta yerinde kaldı , ;D ;D 125 130 defender're yeterli bence ,trasferi hızlıya çevirmek gerekmeyecek.
bu bilgi benim için önemliydi Teşekkür.

Ankara gurubu ,RUHUM kayboldu büyük bir ihtimalle kampta kaldı . cihancım kargoya verirseniz sevinirim kayseri lazım olacak.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Ankara gurubu ,RUHUM kayboldu büyük bir ihtimalle kampta kaldı . cihancım kargoya verirseniz sevinirim kayseri lazım olacak.
Orhan bey ... siz gelişinizi kesinleştirin yeter.. RUH'unuzu zaten biz,siz gelmeden önce Kayseriye getirtiriz ... ( Ankaralı dostlar eminim yardımcı olacaklardır.. )... ;D

Ortalık sakinken bendeki fotoları yükleyip sıramı savayım dedim.

IMG_0622.jpg

IMG_0623.jpg

IMG_0624.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,625
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR