Gürsu'ya Havacılık Şenliği'ne Gidiyoruz !...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,593

KanyaK

wish me luck.
Web
www.kaanyakar.com
http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,7530.0.html
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SELAM ARKADAŞLAR

Bu yil 4.sünü gerceklestireceğimiz Havacilik şenliğinin hazırlıklarına basladik. 27-28-29 Temmuz gunleri Bursa-Gürsu da bizimle birlikte olmak isteyen tüm pilotlar için katılım formlarını ve detaylı bilgileri yakında sitemizde yayınlayacağız. Geçen yıl havanın kötü olması dolayısıyla uçuş olmamıştı. Bu yıl şenlik tarihini havanın uçuşa en müsait olduğu tarihlere aldık inşallah iyi olacak. Bizim şenliklerimizin nasıl geçtiğini herkez çok iyi bilir. Bu yıl yine şenlik içerisinde birçok organizasyon düşünüyoruz. Tabi yine tüm pilot arkadaşlarımızın ve havacılık camiasının destekleri ile güzel bir şenlik geçiriz inşallah, konaklama her zamanki gibi uçuş pistinin yanındaki belediyenin sosyal tesislerinde olacak. çadır kamp alanımz oldukça geniştir.ulaşım ve yemek tamamen bize ait.şenliğe katılmak isteyen kulüplere gürsu belediyesi veya gürhavk'tan davetiye gönderebiliriz,sosyal tesislerdeki evleri bize müracat eden ilk 8 kulübe ücretsiz tahsis edilecektir.
Her yıl olduğu gibi şenliğe gelecek tüm misafirlerimiz Take-Off’da konaklayacaklar. Gürsu belediyesi sosyal tesisleri ve çadır alanları kullanılacaktır. Şenlik için ayrılmış 8 ahşap ev kulüplere verilecektir. Kaydını yaptıran ilk 7 kulüp kendi getirecekleri uyku tulumu ve matlarla kalabilirler.
Diğer katılımcılar kendi çadır ve konaklama malzemeleri ile gelip kamp alanlarında kalabilirler.
4.Gürsu Yamaç Paraşüt Şenlikleri Yemek İle İlgili Duyuru:
Her yıl olduğu gibi şenliğe gelecek tüm misafirlerimizin yemekleri Gürsu Belediyesi tarafından karşılanacaktır.

CUMA ÖĞLEN :KUMANYA (EKMEK ARASI SALAM KAŞAR
+DOMATES,SALATALIK+ERİK)

CUMA AKAŞM :IZGARA(TAVUK+PİLAV+SALATA+KEMALPAŞA)

CUMARTESİ SABAH :BEYAZ PEYNİR+KAŞAR +ZEYTİN+ YUMURTA +DOMATES+SALATALIK+ÇAY

CUMARTESİ ÖĞLEN : KUMANYA (EKMEK ARASI SALAM KAŞAR
+DOMATES,SALATALIK+ARMUT)

CUMARTESİ AKŞAM :IZGARA(5 KASAP KÖFTE+PİLAV+SALATA+İRMİK TATLISI

PAZAR SABAH : BEYAZ PEYNİR+KAŞAR +ZEYTİN+ YUMURTA +DOMATES+SALATALIK+ÇAY
PAZAR ÖĞLEN : KUMANYA (EKMEK ARASI SALAM KAŞAR
+DOMATES,SALATALIK+KİRAZ)

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ (Araştırıyoruz).AYRICA DA GECE KAMP ATEŞİ YAKILACAK VE CANLI MÜZİK OLACAKTIR
PAİNTBALL OYUNU ÜÇ GÜN BOYUNCA MİSAFİRLERİN HİZMETİNDE OLACAKTİR.
UÇUŞ OLMADIĞI GÜN OTOBÜSLE BURSA GEZİSİ DÜZENLENECEKTİR
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar GÜRHAVK'tan ve Gürsu Belediye'sinden Recep Bey'le görüştüm. Take-Off taki 8 adet bungalovdan birisini Gezenbilir için tahsis edebileceğini bildirdi. Bungalovların içleri boş olduğu için uyku tulumu getirilmesi gerekmektedir. Ayrıca kamp alanında çadır vs. ile kalınabilir. Etkinlik kapsamında tandem paraşütlerin kiralanması vb. gibi konularla ilgili gerekli açıklamayı Recep Bey yakında başlık altında yapacaktır.

Katılmak isteyenler yavaş yavaş isimlerini ve artılarını yazmaya başlasınlar :smiley:

Etiketler
Ynt: Gürsu'ya Havacılık Şenliği'ne Gidiyoruz !...

Çok güzel bir tarihe denk geliyor ben oradayım :smiley: Umarım havada iyi olur.

Ben de katılırım, ancak ctesi gününden katılabilirim
yalnız bungalow olduğuna göre uyku tulumu şart değil, ince bir battaniye de idare eder, tabii mat gerekli

Arkadşlar tepedeki bungalow tipi evler ilk başvuruyu yapan 8 tane guruba tahsis edilecektir.kişisel kullanım için tahsist yapılacağını sanmıyorum.Öncelik genelde yamaçparaşütü guruplarına tanınacak sanıırm.ama konu ile ilgili Recep beyle görüşürseniz daha detaylı bilgi alırsınız

İbrahim abi. Konuyla ilgili organizasyon çalışmalarına başlıyorum. Kısmetse ordayız.

Organizasyon buluşması için başka bir başlık açmaya gerek yok sanırım. Bu başlık altınta toparlanalım. Tüm üyelerimize duyuruyu yaparım. Ayrıca tanışmak için iyi bir ortam olacak. Bursa gurubu arkadaşlar mümkünse bu şenlik vesilesi ile toparlanalım tanışma organizasyonumuzda olsun. Görüşmek üzere. Hoşçakalın.

Ben yavaştan liste hazırlamaya başlıyorum.

01- atlantis
02- Kanyak
03- Özlem
04- deep
05- Endüstri

Sanal Pilot organizasyonun tam ortasında olduğu için listeye eklemedim ;)

Herkese selamlar :smiley:

özel mesaj olarak forum üyesi arkadaşlardan bazı sorular aldım konu hakkında.Genel bir açıklama olması açısındna buradan cevap vermek istiyorum eğer bir sakıncası yoksa.İlk soru ne kadar bütçe ayıralım olmuş;arkadaşlar yemek ihtiyacınız organizasyon tarafından karşılanacaktır ama bunun dışında kişisel bir ihtiyacınız olursa (içecek alkol vs vs) bunları sizin karşılamanız gerekecektir.konaklama sorusu gelmiş; tepde birisi organizasynun kullanımına bırakılmış 10 tane bungalow tipi ev mevcut ve bunların yaklaşık 5 tanesi ilk başvuran yamaçparaşütü guruplarına kiralanmış durumda yani geriye 4 tane ev kaldı kiralanabilecek durumda olan.evlerin gecelik kişi başı ücreti 10 ytl olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.Kaç gün kalacaksanız ona göre kişi başı ücretini yatırmalısınız.uçmak için malzeme kiralayabilirmiyiz diye sorulmuş; tek kişilik uçuş için malzeme kiralamak maalesef mümkün değil sebebine gelince yamaçparaşütü ile uçmak bir motorsiklet yada araç kullanmak gibi birşey değildir,belirli bir pilotaj eğitimini ve beceri gerektirir o yüzden eğitim almadan tek başına uçabilmeniz mümkün değil kaldı ki kim bir başkasına 5000 ytl lik ekipmanını bırakın kiralamayı emanet verecek?.ama hemen yüzünüz asılmasın biz uçamayacakmıyız şimdi diye.tandem dediğimiz çift kişilik yamaçparaşütleri ile tecrübeli tandem pilotlarımızla beraber havalanarak gökyüzünün tadını çıkartmanız mümkün tabi ücret mukabili :smiley: yaklaşık 20-30 dk lık sürecek uçuş.karavan ile katılım la ilgili bir soru gelmiş ; evet neden olmasın bu sayede tepede karavan turizminin de yapılabileceğini göstermiş olursunuz ve bundan da organizasyon mutluluk duyacaktır.Ulaşım hakkında bir soru vardı; kendi araçlarıyla gelenler eğer çevre yolunu kullanarak geleceklerse tünellerin hemen çıkışında yaklaşık 200 mt sonra bir tali yol ayrılıyor oradan girererk tepeye ulaşabilmeleri mümkün bununla ilgili bir earth google resmi koyacağım anlaşılabilir olması açıısndan,araşsız gelen arkadaşalarımız için Gürsu belediyesine ulaştığınız takdirde tepeye çıkan araçlarla sizi şenlik alanına ulaştıracaklardır.Konaklama için evleri tercih etmezseniz çadır alanı oldukça geniştir ve üstelikde gece yıldızların ayın ve bursanın ışıklarının manzarası muhteşemdir.ilçe içerisine şenlik alanının yerini gösteren bez afişler ve tabelalar sizi şenlik alanına kolayca yönlendirecektir..bu video size tepeye ulaşım hakkına kısmen de ols fikir verecektir

http://www.youtube.com/watch?v=jxh6uTiFhQ4

01- atlantis
02- Kanyak
03- Özlem
04- deep
05- Endüstri
06-Taiga+1(Erdem)
07-Bobtail
08- Sukuşu

Evet listemiz oluşmaya başladı. İbrahim abi paraşütleri hazırla :smiley:

:smiley:
tandem çoktaaan uçuşa hazırlandı bile.galiba bundan önce katıldığım amasya yamaçparaşütü festivalinde olduğu gibi yine gürsu festivalinde de uçuş rekoru kıracağım gibi geliyor .Amasya festivalinde 6 gün içerisinde 47 sorti tandem uçuşu yapmıştım,bakalım gürsu festivalinde ne olacak...

unutmadan bir uyarı daha yapayım gece tepe biraz serinler gelen arkadaşlar yanlarında biraz kalın giyecekler (mont&polar vb) bulundururlarsa kendileri için iyi olur

01- atlantis
02- Kanyak
03- Özlem
04- deep
05- Endüstri
06-Taiga+1(Erdem)
07-Bobtail
08- Sukuşu
09- Özgür Bali

İşte bunu seviyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,591
Kaydolan Son Üyemiz
dırzo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR