Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Gürhavk ekibi olarak bayramın 4. günü uludağdayız. Kayakçılara ibrahim bey paraşüt gösterisi yapacak. İboShOW uludağda. Resimlerde süper ibo.
Teşekkürler Recep abi.bayramın son günü uludağ da mangal partisi ve yamaçparaşütü show yapmayı planlıyoruz.hava müsait olursa da oradan Bursa ya doğru bir uçuş gerçekleştireceğiz.adını da BURSA KANADIMIN ALTINDA uçuşu koyduk.inşallah hava müsait olur
Her yıl gerçekleştirdiğimiz yamaçparaşütü ve havacılık şenliğimizi bu yıl ağustos ayının 2. haftası (10-11-12 Ağustos 2007) düşünüyoruz. Geçen yıl organizasyonun temmuz ayında yapılması ve havanın kötü olması sebebiyle pek uçuş olmamıştı. Bu yıl şenliği Gürsulu pilotlar organize edicek. Önerilerinizi bekliyoruz. Saygılarımla
merhabalaaar..hosgeldınız..ıyı kı geldınız..8 yıldır bursa dıısında yasasam da bursalıyım ve ılk kez boyle bır ımkanın burnumun dıbınde oldugunu duydum ve cook sasırdım..
oludenızde yamac parasutu yaptgmda cok hayıflanmıstım yakınlarda boyle ımkanların oolmadıgını dusunup..en kısa zamanda gelecegız..gorusmek umıdı ıle
Sevgili gezenbilir ci arkadaşlar sizleri dört gözle bekliyoruz hani geliyordunuz.)
aşağıda bizim hafta sonu yaptığımız birkaç uçuştan derleyip yaptığımız bir video yaptık izleyip fikir beyan ederseniz sevinirim...
Fotoğraflar da sunum da harika, ellerinize sağlık. Yoğunluktan dolayı gelemedik henüz kusura bakmayın Önümüzdeki haftasonunu ayarlamaya çalışalım, haftaiçi görüşelim tekrar.