Günün Parçası :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lizz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 383
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,765

Etiketler
Ynt: Günün Parçası :smiley:

Arkadaşlar klavye delikanlılığına gerek yok ya günün şarkısını dinlersiniz ya da delikanlılık yaparsınız. Sadece sözleri komik bir türküyü sizlerle paylaştık nereleriniz kabardı Youtube u açarsınız klibin altındaki yorumları okur ve oradaki insana yorum yazarsınız dahası o video yu hazırlayan sonuna ismini yazmış bir bayan. Önce sağduyulu olalım bu başlığın sadece sarkı türkü konulan bir yer olduğunu unutmadan gelirsin dinlersin gidersin. Delikanlılığa soyunmazsın Dopamin nikli arkadaşı tanımıyorum ama Yavuz ÇELİKEL sanırım yaşı bayağı bir kemalde bir arkadaşımız abimiz diye düşünüyorum tanışmadık ama oda sıra bekliyormuş. nasıl böyle bir zokaya atladı anlamıyorum sonuçta bu videoları ne biz çekiyoruz nede montajını yapıyoruz hoşluk olsun bizim kültürümüzde var bu şekilde türküler dedik video paylaştık tuttunuz şeyini kopardınız teşekkürler.

Anadolunun o saf köylü kadınlarını aşağılayan bu klibi hazırlayanın ben............................................

SEVGİ YILDIZ hanıma yaparsınız artık sırayla ne istiyorsanız nasılsa bu video yu o hazırlamış. ilginç ya gerçekten "ben........?" ? ne ne yaparsın bu nasıl bir tehdit cümlesi ? bayan yada adam korkmamış youtube a koymuş bu nasıl bir delikanlılıktır? yaz oraya benim mesajıma cevap olarak nasıl yazıyorsun bunu? Sevgi hanımı oratada döndüreceksiniz yani eeee o bir bayan değilmi bu sayfayı açan bir bayan okuyanda bir sürü bayan var arkadaşlar bu ne rahatlık kahve ağzıyla bunu söyleyemezsin bir forumdasın senin eşin izlemiyor belki benim veya başka arkadaşlarımın eşi izliyor; bela okumuyorsun ,lanetleme kınamada değil küfür ediyorsun çok yakıştı devam et.

Buda youtube dan alıntı bir sayfa yorum evet anlamayıp tepki duyan olmuş ama aleni tehdit ve hakaret vari laf eden olmamış.

Show more
Show less Link to this comment: Share to:
Top Comments
insanımız ne kadar güzel ya
illkeane 1 year ago 23
güzel video ellerine saglık hazırlayanların

Fuckulteli03 1 year ago 10
see all
All Comments (28)Sign In or Sign Up now to post a comment!
hayır bence aşağılama değil. onların değişik ve şirin taraflarını ortaya cıkarmanın ve göstermenin ne artniyeti olabilir ki. Hanginize ''salak bunlar yaa'' dedirtti ki bu video. Eminim herkes izlerken anlamsızca sırıtıp onlara sempati
duymuştur.Çok güzel olmuş.

pejigdaj 1 month ago
@thereymysteri0
kesinlikle haklısın kardeşim.Müzik çok güzel ama onları aşşalar gibi böyle görüntüleri koymuşlar.

fatih5 2 months ago
emeğine sağlık , çok güzel olmuş

msalsana 2 months ago 2
aslında videoda çok kötü bir şey var..canım ninelerimizi aşşalar gibi ...Kulaklık takmış,güneş gözlüğü takmş..ne yani onlar teknolojiden gerilermi sanki...aslında videoda çok güzel,şarkıda...agzına saglık ninecigim..hayırlı paylaşımlar

thereymysteri0 2 months ago 2
Fethiyede köy düğünlerinde dinlerdim ben bunu çocukken

ivasilikoslov 4 months ago
türkülerimiz o kadar güzel ama gerçek sahibi söyleyince...

kuyumcuarif2 4 months ago
bu ninelere hastayim ben yaa... :smiley:) cok tatlilar..
benim rahmetli ninem ve babaannem de böyleydiler :smiley:)

arzzuu1990 5 months ago 3
onlar nineniz de aşık olduklarınız henüz nine değil.. Ama olacaklar.

yakariii 8 months ago
http://www.youtube.com/watch?v=dnvqIDoA5I8

Bakın bakalım bunda nasıl bir olumsuzluk bulacaksınız.

Neyse ya ne haliniz varsa görün.

Yıllarca siyanürle çevreyi kirleten şirketlere karşı verdikleri mücadele ile bilinen bergama köylüsüne yapılan alay dolu aşağılık bir video için söylediğim size niye bu kadar dert oldu acaba avukatlığına soyunuyorsunuz siz özgürce bu şeyi paylaşıyorsanız bende özgürce içimden geleni söylerim

Valla ben Sinop ta oturuyorum bunun siyanürle ne alakası asıl siz doluymuşsunuz ben sadece bildiğim sevdiğim bir türkü olduğu için paylaştım. dahası Siyanür filan sahte gündemlerle üretmeyelim bir şarkının siyanürle ne alaksı olabilir ben video da öyle bir siyanür ve ya siyanür fabrikası yada altın fabrikası gibi birşey görmedim. Sezgileriniz bayağı keskin ama her ne olursa olsun burda hovardaca ben senin şeklinde yazarsanız avukat tan başka şeyler de olur burası bir aile ortamı sadece sizi uyarmak istedim ama tarzınız düzelmezse avukatlık olacak hatta disipline verileceğiz. Sadece şarkı türkü ne konduysa onu izleyin, Sizde katılın sizde birşeyler koyun millet izlesin. türküyü dinleyip ta bergama daki siyanürle altın gümüş vs işleyen fabrikanın bunu yaptırtdığını düşünmeyiniz.

Sinop dedim korkarım ki Sinop diyince de Sinop ve Mersin deki kurulması düşünülen Nükleer reaktörler aklınıza gelipte orada haksızca istimlak edilen toprakların sahipleri yada kirletilen doğa için birilerine "sizin beennn ..............." demezsiniz.

Başlığımız günün parçası ; klip arkası, yönetmenin el kitabı, iyi klip nasıl çekilir yada hadi youtube daki videoları eleştirelim değil. Sadece parçayı dinlersiniz ha konu anonim değilde birine ait bir şarkı olur adam nasıl klip çekmiş kim oynamış vs bakarsınız ama anonim bir türkü ise isteyen herkes istediği gibi birşeylere mantoj yapar koyar youtube gibi bir yere teşhir edildiği yerde yorumunuzu yazarsınız.

Ve son olarak uyarıyorum hala özür dilemek yerine sabah sabah eşim beni uyardı bu nasıl bir yorum diye eşiminde baktığı konu sahibinin bir bayan olduğu yere ben senin .... gibi bir yorum yazıp ardından sarsakça avukatmısın filan yazıp sabah sabah sinir bozmazsınız .

Sen kendini Fıstık reklamındaki kadın gibi ağzına fıstığı atıp uçuşup taaa bergamlara gidersen ve kalkıp buraya küfür hakaret anlamına gelecek birşeyler yazarsan ve bunu benim eşim okursa ve onun gibi buraya girebilecek her bayanın görme ve eşleri benim gibi mahçup olabilme ihtimali doğacak birşeyler yazma kimseyede sen avukatmısın vs yorumlar getirme can da sıkma. Gerçek hayat farklı burası gayet düzgün yazılması gereken bir yer seni alfabedeki 29 harf ile tanımamızı istemiyorsan polemik yaratma hatalısın.

Özgürlüğün ne olduğunu öğrenmek lazım birinin sabah sabah sinirlerini bozacak şekilde gamsızca yazıp çizmek değildir. Bu kadar rahat olmayın burası kahve futbol vs arkadaşlarınızın olduğu bir yer değil. Konuşmalarınıza dikkat ediniz. Burayı eşi çocuğu ile izleyen yada bayan katılımcı olarak izleyen çok insan var kınamanızı normal edepli dilden yapın bizde destek verelim bunu söyledim ben.

Konuyla ilgili daha başka birşey yazmayacağım eşinizden ve mesajı okuyan hanımlardan özür dilerim üslubum için ama bu özür bu tür videoları hazırlayanları kapsamıyor saygılarımla

Teşekkür ederim. Konuya dair düşüncelerinize katılırım. hassasiyetiniz için ayrıca teşekkür ederim. saygılar.

dopamin' Alıntı:
Konuyla ilgili daha başka birşey yazmayacağım eşinizden ve mesajı okuyan hanımlardan özür dilerim üslubum için ama bu özür bu tür videoları hazırlayanları kapsamıyor saygılarımla

Aynı düşüncedeyim.
Ancak tepkiniz yersiz, küfür edildiyse bile klibi hazırlayana edildi.Üstünüze almanız yersiz.Kabaklı videoyu izlemedim bile, kalitesiz şeyleri izlemekten hoşlanmıyorum.

Arkadaşlar,1 aydır tatilde olduğum için siteye girememiştim.Bugün bir fırsatını bulup girince son yazışmaları gördüm.Bahsedilen parçanın sözlerini netten de baktım,doğru anlayabilmek için.Sözlerde sıra dışı bişiy dikkatimi çekmedi..Klipte paylaşılan fotoğraflar ise nette daha önce karşılaştığım fotoğraflar.Derlenmiş ve klip oluşturulmuş.Normalde tek olarak karşımıza çıktığında gülümseyebileceğimiz fotoğraflar.Ama böyle bir parçaya böyle fotoğraflar yerine daha farklı fotoğraflar paylaşılabilirdi elbette..Çok hoşuma gittiğini söyleyemem bir kadın olarak.Klibi hazırrlayan Sevgi Yıldız belki çok matrak bir karakter olarak bunu hazırladı,belki de geleneksel kadına kibirli bir bakışı var ya da nedir bilemiyorum ama güldürücü karelerin ard arda konması klibi biraz itiici yapmış biz hassas kadınlar için...Klip ile türkünün sözleri alakasız olmuş kısacası...Kadın gülünecek bir varlık değil bana göre..Ancak üzülebilirim ben,sürekli baskı altında tutuldukları ve bu yüzden kendilerini geliştiremedikleri için,buna fırsat verilmediği için.Gene de buna rağmen buranın bir net sayfası olduğunu,yazılanların yıllarca çok sayıda insan tarafından,gelecek nesiller tarafından ve hatta çocuklarımız tarafından bile okunabileceğini unutmamalıyız.Evimizin salonunda olmadığımızı unutmayalım yani..Söz uçar,yazı kalır...Ve tekrar tekrar polemikler de çıkabiliyor aradan onca zaman geçtikten sonra bile...Bir süre daha tatilde olacağım ve muhtemelen siteye giremeyeceğim...O zamana kadar hoşçakalın....

Son zamanlarda sürekli dinlediğim parça...

Sezen Aksu---->Unuttun mu Beni

http://youtu.be/F8u_ti4KB0Y

Bu adamı severim reklamla tekrar nefis bir sound yakaladığını görmek çok hoşuma gitti söz yok sadece sound sıkıcı olabilir ama önerim surround olan setle dinleyin.umarım keyif alırsınız.

http://www.youtube.com/watch?v=tyiGtGcYggQ

Eveeeet arkadaşlar,bir tatil dönemini daha geride bırakıp tekrar podyumlara döndüm dermişim :p :D Yaz tatilime Ege kıyılarından başlayıp sonra Akdeniz kıyılarına geçtim...Ramazan Bayramında İzmit ve sonra bir süre İstanbul'da idim...Sonra iş hayatıma başladım..Henüz iş tempom düzene girmediğinden buraya pek uğrayamadım..Son olarak dün Kızılcahamam'daydım..Aslında bugünkü Nallıhan gezisine katılmak istedim ama yorgun olacağımdan katılmaktan vazgeçtim..İyi ki de vazgeçmişim,çünkü öyle uyumuşum ki bugün gözlerimi açtığımda vakit öğleyi geçmişti... :smiley: Ve gezgin ruhuna sahip biri olarak 2 gündür keyifle dinlediğim bir parçayı paylaşıyorum şimdi.. :smiley: Yol nereye biz orayaaaaaa...

Sıla---->Kafa diyor :smiley:

http://youtu.be/dX_fjckTJ2k

Bu aralar pek müzik dinleyemiyorum.Yaz dönüşlerini de pek sevmiyorum aslında.Bir taraftan tatilin bitmesi,diğer taraftan iş hayatının başlaması ve işlerin yoğunluğu,düzene oturtmaya çalışmak ve hatta araya bir de konserve turşu gibi kış hazırlıklarının da girmesiyle :smiley: yoğunlaşan bir dönem ne de olsa yazın aylak gezmenin/pineklemenin keyfini veremiyor :smiley: Enerji veren eski bir parçayı paylaşıyorum şimdi..Bütün sevdiği olanlara benden gitsin,Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah :s :smiley: Bu arada bugün sitede gözüme çarptı,Gezenbilirin ikinci çiftinin nişanlarının ilan edildiği bir link :smiley: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=76416.0 Sanırım şimdilerde evlenmiş olmalılar çoktan. Daha önceki yıllarda da gezenbilirin birinci çiftinin haberini görmüştüm sitede.Bakalım Gezenbilir'in 3. çifti kimler olacak ;D ;D E olur heralde de, bizler görebilir miyiz bilmem artık o günleri..Ne de olsa üye sayısı yetmiş binlere yaklaşan bir site oldu burası...Aslında sadece 2 çift olması az bile geldi bana :smiley: Bu arada magazin haberciliğine de el attım bugün artık :p :smiley::smiley: Neyse efendim,parçamızı dinleyelim şimdi,kulaklarımızın,yüreklerimizin pası silinsin :p :smiley: Seyirlik olsun diye hoşuma giden bir klibi seçtim ve paylaştım sizlerle...

Juanito---->Gözleri Aşka Gülen

http://youtu.be/nw9TzlQnUD8

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Kızımın türküsü, Türküler Yanmaz, sayın Edip Akbayram hocadan.
Sağlıkla kalın.

Selam olsun!..

Cavid Sezen

http://www.youtube.com/watch?v=oNWrGmX9fTc&ob=av3n

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR