Ynt: Günün Parçası
Arkadaşlar klavye delikanlılığına gerek yok ya günün şarkısını dinlersiniz ya da delikanlılık yaparsınız. Sadece sözleri komik bir türküyü sizlerle paylaştık nereleriniz kabardı Youtube u açarsınız klibin altındaki yorumları okur ve oradaki insana yorum yazarsınız dahası o video yu hazırlayan sonuna ismini yazmış bir bayan. Önce sağduyulu olalım bu başlığın sadece sarkı türkü konulan bir yer olduğunu unutmadan gelirsin dinlersin gidersin. Delikanlılığa soyunmazsın Dopamin nikli arkadaşı tanımıyorum ama Yavuz ÇELİKEL sanırım yaşı bayağı bir kemalde bir arkadaşımız abimiz diye düşünüyorum tanışmadık ama oda sıra bekliyormuş. nasıl böyle bir zokaya atladı anlamıyorum sonuçta bu videoları ne biz çekiyoruz nede montajını yapıyoruz hoşluk olsun bizim kültürümüzde var bu şekilde türküler dedik video paylaştık tuttunuz şeyini kopardınız teşekkürler.
Anadolunun o saf köylü kadınlarını aşağılayan bu klibi hazırlayanın ben............................................
SEVGİ YILDIZ hanıma yaparsınız artık sırayla ne istiyorsanız nasılsa bu video yu o hazırlamış. ilginç ya gerçekten "ben........?" ? ne ne yaparsın bu nasıl bir tehdit cümlesi ? bayan yada adam korkmamış youtube a koymuş bu nasıl bir delikanlılıktır? yaz oraya benim mesajıma cevap olarak nasıl yazıyorsun bunu? Sevgi hanımı oratada döndüreceksiniz yani eeee o bir bayan değilmi bu sayfayı açan bir bayan okuyanda bir sürü bayan var arkadaşlar bu ne rahatlık kahve ağzıyla bunu söyleyemezsin bir forumdasın senin eşin izlemiyor belki benim veya başka arkadaşlarımın eşi izliyor; bela okumuyorsun ,lanetleme kınamada değil küfür ediyorsun çok yakıştı devam et.
Buda youtube dan alıntı bir sayfa yorum evet anlamayıp tepki duyan olmuş ama aleni tehdit ve hakaret vari laf eden olmamış.
Show more
Show less Link to this comment: Share to:
Top Comments
insanımız ne kadar güzel ya
illkeane 1 year ago 23
güzel video ellerine saglık hazırlayanların
Fuckulteli03 1 year ago 10
see all
All Comments (28)Sign In or Sign Up now to post a comment!
hayır bence aşağılama değil. onların değişik ve şirin taraflarını ortaya cıkarmanın ve göstermenin ne artniyeti olabilir ki. Hanginize ''salak bunlar yaa'' dedirtti ki bu video. Eminim herkes izlerken anlamsızca sırıtıp onlara sempati
duymuştur.Çok güzel olmuş.
pejigdaj 1 month ago
@thereymysteri0
kesinlikle haklısın kardeşim.Müzik çok güzel ama onları aşşalar gibi böyle görüntüleri koymuşlar.
fatih5 2 months ago
emeğine sağlık , çok güzel olmuş
msalsana 2 months ago 2
aslında videoda çok kötü bir şey var..canım ninelerimizi aşşalar gibi ...Kulaklık takmış,güneş gözlüğü takmş..ne yani onlar teknolojiden gerilermi sanki...aslında videoda çok güzel,şarkıda...agzına saglık ninecigim..hayırlı paylaşımlar
thereymysteri0 2 months ago 2
Fethiyede köy düğünlerinde dinlerdim ben bunu çocukken
ivasilikoslov 4 months ago
türkülerimiz o kadar güzel ama gerçek sahibi söyleyince...
kuyumcuarif2 4 months ago
bu ninelere hastayim ben yaa...
) cok tatlilar..
benim rahmetli ninem ve babaannem de böyleydiler
)
arzzuu1990 5 months ago 3
onlar nineniz de aşık olduklarınız henüz nine değil.. Ama olacaklar.
yakariii 8 months ago
http://www.youtube.com/watch?v=dnvqIDoA5I8
Bakın bakalım bunda nasıl bir olumsuzluk bulacaksınız.
Neyse ya ne haliniz varsa görün.