Günlük Fiyat - Nasıl Fiyat Ama..!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cygnet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,478

cygnet

Kamp I
Gün geçtikçe karavan sevdası büyüyor..İnsanlar doğa ile buluşmanın keyfine varmaya başladılar ve bu sayının sevindirici boyutta arttığına yakından şahit oluyorum.. Piyasaya yeni giren üreticilerin bu pastadan pay almaları ne kadar doğru ise , karavancılara kucak açması istenen işleticilerin yani kamping sahipleri ve işleticilerinin de haklarını elde etmeleri o nispette doğrudur..Aranan da bu olmalı zaten bence.
Ülkemizde özel mülkiyetle işletilen kampinglerin olması kadar devlet eliyle işleticilere ihale edilerek çalıştırılan bir kaç kamping de var...Özellikle orman bakanlığına bağlı "orman kampingleri" de bu büyük pastadan pay alma peşinde..Hem de payın en büyüğünü.
Altta ki link , bunu ispat etmeye yetiyor da artıyor değil mi ?
http://www.cubucakcamping.com/fiyat-listesi.php?dil=tr

Bu kamping hakkında geçmişte de bu forum sayfalarında yazdım durdum..Hem de içler acısı olacak bir kaç olayı ile.
Yazmak para etmiyor , etmeyecek de. Ama siz,siz olun ve günde 7 TL gibi astronomik üstü bir elektrik ücreti isteyen bu kamping yerine Manavgat belediyesinin geçen sene Titreyen göl/Sorgun'da açtığı ve avrupai özelliklere sahip kampingini mutlaka ziyaret edin..Burada "insan" yerine konulduğunuzu hissedebilirsiniz..Bütçeniz de bayram etsin.

Etiketler
Çok büyük ihtimalle elektrik kullanmasanız da elektrik parasını alacaklar. Fiyata dahilmiş. :-\

15 Eylülden sonra %50 indirim olması lazım. Belirtmemişler. :-[

Hocam manavgat belediyesinin sorgunda açtığı yer hakkında daha detaylı bilgi verebilirmisiniz.Ben ve eşim bu yaz antalya bölgesinde çadırda kamp yapmak istiyoruz.Bilgi verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Sedat.

İlginize teşekkürler.inceledim gerçekten çok güzel.fotoğraflar herşeyi anlatıyor.Ben acemi yani çaylak olarak sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.Ben yeni emekli oldum bundan sonra her fırsatta
eşimle beraber imkanlarım ölçüsünde gezip dolaşmak görmek istiyorum.Yıllarca sabahın altısında kalkıp işime gittim ,yani ektim büyüttüm şimdi hasat zamanı.Benim SIDIKAM (ben ona öyle diyorum)
skoda roomster arabam var gezi için uygun onunla gezip göreceğiz.İlginize tekrar teşekkür edirim.gezi sonunda fotoğrafları paylaşırım.
Sedat.

Ynt: Günlük Fiyat - Nasıl Fiyat Ama..!!

TezzMertek' Alıntı:
Günlük fiyatlara bak be.
Yuhh yani.
Çubucak çok uzun zamandır o taraflara yolum düştükçe birkaç gün kaldığım ve çok sevdiğim bir kamp alanı idi.

Evet bence de çok pahalı olmuş. Eskiden eylülün 15'inden sonra %50 indirim yaparlardı sanırım onu da kaldırmışlar. Karavan için günlük 32TL deniz kenarı olsun derseniz 44.5TL oluyor. :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR