Güney Marka Karavanım Satılıktır.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,468

Etiketler
karavan
Karavan satılsa yerine daha iyisini alabilecek maddi durumum yok. Bu yüzden satıştan çektim. Elbette yokluğunu hissedip onu özlerdim satılsaydı. Neyse ki satılmadı. Şimdilik onunla devam.

Hep böyle oluyor,
Çünkü ben karavanımı bana uygun bir hayat için donatmışım. Karavanı kullanmaya devam edince karavan sahibi olmanın ne kadar güzel olduğunu tekrar yaşayıp sonuçta bana ait olan bu karavanı satmaktan vazgeçiyorum. Bir çok kez ilan parasını da boş yere yaktım böylece...

Sat gitsin bence.. 2025 te çekme karavanlara yeni düzenleme geliyor.. 750 kg altı ruhsata ve muayeneye tabii olacakmış.. Ayrıca BE sınıfı ehliyet alman da gerekecek..

Sat gitsin bence.. 2025 te çekme karavanlara yeni düzenleme geliyor.. 750 kg altı ruhsata ve muayeneye tabii olacakmış.. Ayrıca BE sınıfı ehliyet alman da gerekecek..
Ben karavanımı genelde aynı yerde kullanıyorum. Ayrıca ruhsat çıkması gerekirse karavanın faturası ve 01 belgesi var bende. Ama hiç düşünmesem de olur ruhsat çıkarmayı.

He ya ruhsata gerek yok, seninki hep aynı yerde nasıl olsa demi..??

iyi de bir gün satman gerekince ruhsatı olmadığı için alan çıkacakmı düşün bakalım.. Son sahibi olursun o zaman..

Ruhsat çıkarırsan muayene zorunluluğu olacak. Gerek yok. Satarken de müşterisi çıkar inşallah bir şekilde. Çıkmazsa ben onu böylece de kabul ettim. Son sahibi olabilirim sorun değil. Zaten satamadığıma göre son sahibi oldum bile galiba. Ama 15 lira aşağı verirsin birisi alır gider bu işler böyle. Ben çok fazla fiyat kırmadığım için satamıyorum. İyi de oluyor çünkü onu kullanmaya devam ediyorum.

cekme karavanlarin muayene ve ruhsat isi sanki fazla abartiliyor. sanki delinin biri kuyuya bir tas atmis gibi . siradan bir muayene isleminden neden bu kadar cekiniliyor anlamiyorum . muayene ve vergi diye diye insanlar g.t kadar karavanlarda sardalya konserve oluyor. iddia ediyorum 750 kg alti diye alinan karavanlarin en az %90 i 750 kg dan agir. frenler tutuyorsa , işiklar yaniyorsa , tekerleklerde bosluk yoksa muayeneden gecer . zaten bunlar saglam olmak zorunda hayati meseleler. muayene sarti gelirse belki ucubeler temizlenir karavanlara tepki biraz azalir .

Arabamı bile muayeneye götürmek beni sıkıyor ve geriyor. Yılda bir kez yaptırdığım bir rutin benim için bir işkence. Parasını verip yaptıracak birini bulsam yaptırırdım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,661
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
muradilgin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR