yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
İlan yayından kaldırıldı. Pirikamp yuvasında kalmaya devam edecek...
Yerinde de olsa dursun bakalım.
Yerinde de olsa dursun bakalım.
Yücel Hocam J9 idamesi zor minibüs. Sanayiden çıkamazsınız. Hepsi km si düşürülmüş, aslında hurdaya ayrılması gereken araçlar. Bizim ülkede hasbelkader gidiyor işte. Fren yok doğuştan araçta. Manevrası çok kıt, çekme karavanla bile daha rahat dönersiniz yani. Çoğunlukla sabit kullanacağım, Connect aracımla gidip geleceğim derseniz bilemem ama, o zaman da karavanı satmaya gerek yok.Bilmiyorum. J9 Karavan Almak istiyorum ama bir yönüm de karavanımdan ayrılmak istemiyor.
Bakalım. Belki daha iyisi olur. İnşallah...Yücel Hocam J9 idamesi zor minibüs. Sanayiden çıkamazsınız. Hepsi km si düşürülmüş, aslında hurdaya ayrılması gereken araçlar. Bizim ülkede hasbelkader gidiyor işte. Fren yok doğuştan araçta. Manevrası çok kıt, çekme karavanla bile daha rahat dönersiniz yani. Çoğunlukla sabit kullanacağım, Connect aracımla gidip geleceğim derseniz bilemem ama, o zaman da karavanı satmaya gerek yok.
Hakkınızda hayırlısı olsunBu da karavanımın sahibinden.com ilanı.
Bu sefer kararlıyım satacam.
Sağolun. 5.25'e terfim umarım sorunsuz gerçekleşir. Benim karavanım da gezginci işidir. Üzerinde güneş sistemi ve vebasto var. Ayrıca tentesi ve çok sayıda ufak tefek özelliği de mevcuttur. Küçültmek isteyen bir 5.25'çi arkadaşa güzelce karavanlık yapabilir uzun bir süre. Çekme karavan düşünen dostlarınıza tavsiye edebilirsiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun