Güney Ege'de 2 günlük bayram değerlendirmesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aka Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,316
Ynt: Güney Ege'de 2 günlük bayram değerlendirmesi.

Kemal abi karadenizden sonra kısa ama cok hoş bi gezi olmuş sanıyoruz EŞKİYA,yasizden daha rahat bi tatil olmuş paylaşımlarınız icin teşekkürler. Mesajınızı okudum bekliyorum saygılarımla.

Etiketler

Kısada olsa tatil olması yeterli, eşkiya ve yol kenarı duş güzeldi.

Selamlar.

Hepinize teşekkürler arkadaşlar.

Sn.Aka karavanı kullandıkça güzel paylaşımlarınız gelmeye başladı. Geziniz kadar gezinize renk katan Eşkiya'nız da çok güzelmiş.
Paylaşımınız için teşekkürler :smiley:

Haşmet bey saolun, hep duyarım " haşmet bey gene kim bilir nerelere gitmiştir " diye, sizlere özendik demekki.

Aka' Alıntı:
Haşmet bey saolun, hep duyarım " haşmet bey gene kim bilir nerelere gitmiştir " diye, sizlere özendik demekki.
Herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim :smiley:

uzun zamandir girip inceleyememistim gezilerini yeni gordum cok guzel anlatmissin agzina saglik zaten cok seviyordum oralari resimlerinden sonra bir kez daha icim gitti hanimi ikna edebilsem direk seneye muglaya isteyecem tayini ama memlekete uzak diye istemiyor..isiticinda hayirli olsun bu arada abi.nursen hanima da cok slm...

Derkan sağol, gerçi gezi bayatladı artık, yenilerine bakıcaz, tayin konusunda bol şans diliyorum.

Çok güzel gezi olmuş devamını diliyorum bana marmaris dalyan arası gittiğiniz yol hakkında bilgi verirmisiniz sanırım aksazdan sonra ekincik üzeri gidiliyor?

Kadir bey, marmaris dalyan arası ben yukarı akyaka ayrımına kadar geri dönüp köyceğiz üzerinden dalyan yaptım, mevsim ve doğa geriye doğru teptiğiniz yolun yorgunluğunu unutturuyor zaten, alttaki yol birçok ismini hatırlayamadığım köyden geçiyor fakat tozu toprağı biraz bolca bir güzergah. ve yol asfalt diye anılmasına rağmen delikler ve toprak, mıcır kısımlar arasından aralıklı olarak asfalt görülmekte, çok kötü değil fakat genel olarak 3. viteslik bir yol.
Yani " vaay asfaltı yakaladık " deyip 4-5 yapıyorsunuz aniden önünüze kocaman bir sürpriz çukur çıkıveriyor. kaçacak kadar küçük değiller , frene asılmak gerekiyor..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.